Topul vedetelor cu sâni naturali XS care și-au pus silicoane XL. Pe ce loc se află Loredana Chivu, Daniela Crudu și Anna Lesko!

Publicat: 14 Jun. 2020, 21:31 Vedete

Multe vedete din România se feresc și acum să recunoască faptul că și-au pus silicoane, motiv pentru care am zis să scoatem de la naftalină pozele în care era evident de la o poștă că sânii lor naturali nu au fost mereu voluptoși! 

Implanturile mamare au devenit atât de comune, încât nu mai miră pe nimeni un bust impresionant apărut peste noapte. Printre staruri însă, există încă rezerve în a recunoaşte că siliconul face toţi banii!

Nu dăm nume, însă le vom face o surpriză unora dintre ele, după ce le vom plasa într-un top al celor mai reușite astfel de operații. Evident, și cu dovada unor poze în care se vede că Mama Natură nu a fost darnică la acest capitol cu unele dintre ele, însă un chirurg estetician la momentul potrivit… și-a meritat banii!

Evident, în acest top au intrat și vedete care nu au nicio problemă să recunoască implanturile. Ba dimpotrivă! Pentru ele sunt un lucru firesc, ca vizita la coafor sau la manichiură.

Antonia, de exemplu, deși că este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România, ca orice femeie, nu a fost mulţumită cu look-ul ei, aşa că recent și-a mărit bustul pentru a doua oară, iar rezultatul nici nu avea cum să fie decât… admirabil! Iar ea a recunoscut această intervenție…

 

Publicat: 14 Jun. 2020, 21:31 Vedete
Pe aceeași temă