Cu cine s-a iubit Andra înainte de Cătălin Măruță? Este un artist celebru din România

Publicat: 13 mai 2020, 10:13 Autor: Hermina Hagianu News

Andra Măruță este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, care și-a cucerit publicul cu talentul și frumusețea ei. Mai mult decât atât, vedeta se poate considera o femeie împlinită, pentru că are o căsnicie frumoasă din care au rezultat doi copii minunaţi alături de Cătălin Măruță.

Andra a fost întotdeauna o persoană discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Puțini sunt cei care știu că înainte de Cătălin Măruță, Andra s-a iubit cu un bărbat celebru din România.

Înainte să se căsătorească și să formeze o familie fericită cu soțul ei, vedeta a fost implicată într-o poveste de iubire cu nimeni altul decât Dragoș Caploiu, fost component al trupei Groove, alături de care a stat doi ani și jumătate.

Andra a suferit din dragoste

Lucrurile nu au mers aşa cum îşi dorea frumoasa artistă şi, chiar dacă nu a fost niciodată vorba de infidelităţi, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate. Surse din apropierea artistei susțin, însă, că aceasta a suferit mult după ruptură, ba chiar ar fi încercat să se împace cu Dragoș.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro, acum ceva timp.

„Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, a spus și fostul iubit al Andrei, potrivit sursei citate.

Publicat: 13 mai 2020, 10:13 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă