Andra Măruţă are două surori superbe! Cu ce se ocupă Diana și Aura

Publicat: 21 sept. 2023, 16:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andra Măruță a reuşit să cucerească inimile românilor cu talentul său muzical. Pe lângă acest lucru, vedeta se bucură de succes şi pe micile ecrane. Face parte din câteva proiecte iubite de public de mulţi ani. Se ştiu foarte multe lucruri despre cariera ei, însă în ceea ce priveşte familia ei numeroasă, cei care o urmăresc nu cunosc prea multe detalii. Cântăreaţa mai are două surori superbe, dar şi un frate talentat.

Andra Măruţă s-a născut într-o familie modestă. Cel mai important lucru care a ajutat-o să se dezvolte în timp a fost sprijinul celor dragi. Tatăl artistei a fost cel care i-a fost cel mai aproape, el fiind şi managerul ei încă de când a făcut primii paşi în lumina reflectoarelor. Vedeta a simţit că se poate baza oricând pe surorile şi fratele ei cu care nu a apărut foarte des în public.

Andra Măruţă alături de surorile şi fratele său

Andra Măruţă are două surori superbe!

Diana Mihai, sora cea mai mare a Andrei Măruță, are 46 de ani. Şi-a dedicat timpul celor neajutoraţi, mai exact bătrânilor care au rămas fără familii. De foarte mult timp aceasta coordonează activitatea unui centru de seniori din Câmpia Turzii, potrivit cancan.ro.

Sora mai mică a Andrei Măruță, Aura Mihai, are 41 de ani și a ales un drum diferit. Ea este cosmeticiană. Aura și-a transformat pasiunea pentru frumusețe într-o artă, a făcut mai multe cursuri, iar în prezent este make-up artist. Celebra ei soră s-a lăsat pe mâinile ei de foarte multe ori. Aura a avut grijă ca vedeta să aibă mereu apariţii senzaţionale pe micile ecrane.

De asemenea, soţia lui Cătălin Măruţă nu se mândreşte doar cu cele două surori ci şi cu fratele ei. Săndel Mihai, un cunoscut cântăreț din zona Ardealului se bucură la fel ca şi ea de succes în acest domeniu. Bărbatul este des solicitat pentru petreceri sau alte tipuri de evenimente private. Se pare că talentul muzical este o trăsătură genetică în familia Andrei!

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 sept. 2023, 16:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă