VIDEO. Cum arăta Andra Măruță la debutul în industria muzicală. Nu o vei recunoaște!

Publicat: 22 Sep. 2020, 12:29 Vedete

Cariera Andrei a început cu foarte mulți ani în urmă, iar mulți nu își mai aduc aminte cum arăta artista când a deputat pentru prima dată în industria muzicală. Mai exact, cu 20 ani în urmă, aceasta devenea una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România.

În momentul de față toată lumea o cunoaște pe Andra, însă puțini știu cum a devenit artista atât de populară. La doar 14 ani, Andra cucerea publicul prin aparițiile ei de pe Atomic și, ulterior, pe scenele marilor concerte din România. „În noapte mă trezesc” a fost piesa extrasă de pe primul său album muzical, care a avut parte de un videoclip difuzat la TV.

Artista avea la vremea respectivă un look complet diferit față de cum îl știm azi, avea părul lung, cu nunațe roșcate și era machiată foarte discret.

Chiar dacă puțină lume își mai amintește cum arăta Andra pe vremea când era la începuturile carierei sale și nu avea parte de faima pe care o are acum, artista nu a ascuns niciodată pozele ei din tinerețe.

 “Este ca și cum mi-ar fi rușine de ceea ce am făcut. Ăștia am fost, nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am știut.

De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învățăm, să prindem experiență de la cei care într-adevăr cunosc”, a spus artista, într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

Andra, despre operațiile estetice

La cei 34 de ani ai săi, Andra a dezvăluit faptul că nu a suferit nicio operație estetică. Artista spune, însă, că nu exclude ideea ca în viitor să se lase pe mâna unui estetician.

„Deocamdată nu am nicio operaţie, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea şi este ok. Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenţie sau injecţii ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Nu ştiu cum aş trece peste frica mea de ace şi bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, a declarat Andra, potrivit Ok!Magazine. 

 

Publicat: 22 Sep. 2020, 12:29 Vedete
Pe aceeași temă