Topul celor mai erotice vedete care și-au făcut selfie-uri pe plajă

Publicat: 13 Mar. 2021, 20:05 Vedete

Nedezlipite de telefon inclusiv în vacanțe, vedetele își țin fanii la curent cu tot ce fac și îi ”răsfață” cu poze incitante. Cele mai multe like-uri le-au adunat, evident, ”bunoacele” care au avut curaj să arate cât mai mult! 

Ce ar însemna o vacanță perfectă dacă nu ai aduna amintiri, prin fotografii de neuitat?! Ei bine, când ești vedetă, și ai o comunitate mare de fani care așteaptă vești de la tine, chiar și atunci când nu faci altceva decât să sfârâi sub soare, telefonul devine cel mai bun prieten al tău chiar și în concediu.

Avem exemple concrete, vedete de top, care și-au dedicat suficient de mult timp selfie-urilor pe plajă, în poziții extrem de sexy, pentru a le arăta tuturor cât de bine se simt, dar mai ales.. cât de bine arată!

Antonia, de exemplu, pentru care e greu să mai găsești adjective noi pentru a-i descrie frumusețea, și-a făcut loc (și unul pe cinste) în acest top, după ce a făcut un adevărat spectacol pe plajă pentru a se surprinde cele mai HOT ipostaze. Atât pe ea, cât și pe prietenele ei!

Publicat: 13 Mar. 2021, 20:05 Vedete
Pe aceeași temă