Crina Abrudan arată fabulos în costum de baie, la 44 de ani! Imagini fierbinți de pe plajă

Publicat: 03 aug. 2022, 12:41 Autor: Maria Apostol Vedete

Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor, Crina Abrudan, în vârstă de 44 de ani, a rămas în atenția publicului. Și asta pentru că fiecare apariție de-a ei, în special la plajă, este răvășitoare și face multe femei să se întrebe cum reușește să arate mereu spectaculos. Paparazzi au surprins-o iar la mare, alături de soțul ei, într-o formă de zile mari!

Fosta prezentatoare a buletinului de știri sportive de la Antena 1 a „răvășit”, încă o dată, asistența cu corpul impecabil. Zilele trecute, fără să intenționeze acest lucru, a bulversat, pur și simplu, plaja și a „oferit” poziții ca-n filmele pentru adulți. CANCAN.RO a întâlnit-o pe „plaja milionarilor”, în toată splendoarea ei.

De cum și-a făcut apariția pe nisip, Crina Abrudan a „încins” atmosfera cu fizicul de fotomodel, care nu a putut trece neobservat. La malul mării, partenera lui Gabi Popescu a purtat un costum de baie miniscul, din două piese. Sexy-blondina s-a lăsat mângâiată de razele soarelui arzător și nu i-a păsat de nimeni și nimic.

Parcă în „ciuda” bărbaților, Crina Abrudan s-a unduit senzual pe plajă și a fost „scanată” de toată lumea aflată în zonă. Atmosfera de la Mamaia a luat, rapid, foc! Mai multe imagini puteți vedea pe CANCAN.RO.

Cum reușește Crina Abrudan să se întrețină: „Pe cuvântul meu de onoare că nu fac sport!”

Invidiată de multe femei pentru felul în care arată, Crina Abrudan a mărturisit că nu face niciun efort pentru ca silueta ei să arate perfect.

Lumea are impresia că mă înfometez sau că mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food. Mă consum mult, alerg mult și uit să mănânc, am multe activități. Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat. Pe cuvântul meu de onoare că nu fac sport.

O singură dată mi-am făcut un abonament la sală, dar aveam probleme cu coloana. Am făcut exerciții pentru mușchii spatelui. Cea mai bună legumă pentru mine este cartoful prăjit cu maioneză”, povestea aceasta acum ceva timp.

Se pare că, totuși, norocul ei îl reprezintă de fapt moștenirea genetică.

Sunt norocoasă. Semăn cu tatăl meu, înaltă și slabă și fără probleme de greutate. Îmi amintesc că mama ne și zicea că ea se îngrașă numai când ne vede pe noi cum mâncăm. Pe de altă parte, sunt o împătimită a masajului. Iar de ceva timp am descoperit masajul cu bambus. Fără urmă de laudă spun că am văzut super rezultate chiar și după primele ședințe. Mai puțină celulită și mai multă fermitate!”, a completat fosta prezentatoare.

 

Publicat: 03 aug. 2022, 12:41 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×