Topul frumoaselor din showbiz care au evadat pe plaje însorite! După luni de izolare și restricții, au profitat de ”unda verde” pentru a se bucura de escapade la mare

Publicat: 30 May. 2021, 19:16 Vedete

După luni de izolare și restricții, vedetele au profitat de ”unda verde” dată de autorități pentru a se bucura de escapade la mare, multe dintre ele pe tărâmuri exotice. CIAO.RO vă propune un TOP 30 al frumoaselor din showbiz care au spart ”gheața”, cu imagini care vor rămâne în istoria mondenă!

Prima surpriză ne-a oferit-o Antonia, care a ales pentru vacanță Insulele Maldive, împreună cu Alex Velea, evident. Artista s-a bucurat atât de mult de prima sesiune de plajă pe anul acesta, mai ales că s-a întâmplat și într-un colț de Rai, încât s-a lăsat pozată în ipostaze extrem de provocatoare.

La fel de fericită s-a declarat și Daniela Crudu, care a fost surprinsă la plajă cu mâinile pe sus, într-un costum de baie extrem de decupat, cu vedere spre sexy-rotunjimi.

Bianca Drăgușanu a ales tot Insulele Maldive pentru prima vacanță din acest an. A fost însoțită de viitorul ei soț, Gabi Bădălău, care, să fim sinceri, se pricepe să-i facă poze Biancăi.

Anda Adam și-a găsit și ea locul în acest TOP 30, bucuroasă de mare, dar mai ales de noul ei corp remodelat cu ajutorul sportului și dietei.

Această provocare vizuală va deveni din ce în ce mai interesantă, pe măsură ce veți vedea fiecare fotografie prezentă în galeria foto.

 

 

Publicat: 30 May. 2021, 19:16 Vedete
Pe aceeași temă