Topul vedetelor răvășitoare care s-au bucurat deja de primul bronz. Cele mai HOT fete din showbiz au furat startul la plajă!

Publicat: 09 mai 2021, 20:04 Autor: Maria Apostol Vedete

CIAO.RO vă prezintă un top 50 al celor mai HOT fete din showbiz care sunt pregătite să facă spectacol la plajă! Au testat ”terenul” deja pe meleaguri străine, iar pozele cu primul bronz sunt răvășitoare! 

Loredana Chivu, de exemplu, urmează un întreg ritual atunci când merge la solar ca să se bronzeze. Anul acesta a simplificat lucrurile, așa că a ales bronzul natural de Dubai.

Chiar dacă nu a avut o experiență plăcută în primele zile, din cauza unor arsuri pe decolteu, blonda ne-a delectat, totuși, cu imagini fierbinți de pe plajă.

Crina Abrudan este un adevărat ”spectacol” pentru ochi, ori de câte ori apare în costum de baie: are un corp perfect la cei 43 de ani, și un lucru este cert: nu mai are nevoie de solar, ci doar de un bronz natural pe care îl va prinde în scurtele sesiuni de la mare.

O altă vedetă din acest top care este pregătită să facă ravagii la plajă este Andreea Bălan, care în ciuda imaginii de artistă cumințică, știe cum să se bronzeze perfect, iar asta înseamnă poziții provocatoare

Publicat: 09 mai 2021, 20:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă