Top 40 vedete care și-au abandonat hainele pe plajă și s-au atins lasciv

Publicat: 16 May. 2021, 20:25 Vedete

A mai rămas foarte puțin timp până când plajele vor fi din nou populate, însă, până atunci, CIAO.RO vă prezintă un TOP 40 al celor mai sexy vedete care odinioară făceau show total pe plajă. 

Paparazzi au surprins imagini absolut incitante cu cele mai sexy vedete din România, care au scos în bătaia obiectivului posterioarele apetisante.

Formele Loredanei Chivu nu mai au nevoie de nicio prezentare, sunt deja celebre, chiar controversate, însă un lucru este clar: blonda nu lasă pe oricine să i le maseze cu ulei de plaja atunci când situația o cere. Și asta nu a putut decât să bucure audiența masculină din jur, care a admirat cu maximă atenție fiecare mișcare a ei.

O altă vedetă care știe să atragă atenția, și are și cu ce, Daniela Crudu este fără îndoială un ”one man show”. Așa s-a întâmplat, nu demult, la o piscină din București, acolo unde bruneta și-a masat posteriorul cu loțiune într-un fel în care mulți dintre martori credeau că filmează secvențe pentru vreun film interzis minorilor.

Antonia, de asmenea, a oferit imagini memorabile de pe plajă: a eclipsat pe toată lumea când a rămas într-un costum de baie roșu și a început să se atingă lasciv pe funduleț!

 

 

 

Publicat: 16 May. 2021, 20:25 Vedete
Pe aceeași temă