Topul celor mai ciudate lucruri pe care nu le știai despre Angelina Jolie

Publicat: 14 nov. 2019, 10:06 Autor: Maria Apostol News 3

Este cea mai frumoasă femeie din lume, însă asta nu o scutește de un compartament... bizar. Cel puțin asta reiese din ciudățenile pe care Angelina Jolie le ascunde în viața ei de zi cu zi. 

Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Angelina Jolie are în spate câteva povești despre care foarte puțină lume știe. Astfel:

Angelina Jolie isi doreste al saptelea copil!

1. Angelina Jolie și-a cultivat o pasiune foarte ciudată, și-anume îi place să se joace cu cuțitele în viața ei intimă. I se par niște unelte atrăgătoare și chiar dacă sunt periculoase, actriței se pare că nu îi este frică.

2. Nu îi place să fie îmbrățișată! Susține că acest lucru s-a întâmplat prea des în copilăria ei, iar acum efectiv nu mai suportă

3. Actrița are un pistol și susține că nu îi este frică să-l folosească

4. Când era mai mică, a vrut să fie patroana unei firme de servicii funerare. Când a fost la o înmormântare, i s-a părut că organizarea și evenimentul nu păreau că celebrează cum trebuie viața, așa că a vrut ea să facă mai bine toate acestea, așa că s-a dus acasă și a studiat intens pentru asta. Între timp, planurile s-au mai schimbat. Jolie a fost dată afară din școală la 14 ani.

5.  Are o relație parcă prea deschisă și apropiată cu fratele ei; cei doi se comportă de multe ori de parcă nici nu ar fi frați, existând și un moment în care și-au apropiat buzele. Fratele James spune că Angelina că este femeia perfectă din viață lui.

6.  În perioada adolescenței, Angelina a suferit de depresie din cauza faptului că agențiile de modeling o refuzau. Din acest motiv, ea a început să se taie cu obiecte terapeutice.

 

 

Publicat: 14 nov. 2019, 10:06 Autor: Maria Apostol News 3
Pe aceeași temă