Tonel Pop despre SINUCIDEREA lui Gheorghe Dinca. News Alert

Publicat: 13 Aug. 2019, 10:17 Ciao.ro

Cazul Epstein din Statele Unite sau moartea ucigasului de politist de la Timisoara par motive suficiente pentru ca avocatul Luizei Melencu sa atraga atentia asupra unui risc potential.

Tonel Pop despre SINUCIDEREA lui Dinca. Avocatul Tonel Pop, care reprezinta familia Luizei, a cerut luni autoritatilor sa-l pazeasca bine pe Gheorghe Dinca astfel incat acesta „sa nu fie sinucis”. El a mai spus ca nu trebuie „nici scos nebun pentru ca nu e nebun”.

Tonel Pop despre SINUCIDEREA lui Dinca

„Mă tem foarte mult că cei care, să zicem așa, vor să facă rău, nu bine, se gândesc la două teme. Una din teme este că i se promite că va fi scos nebun, nu am spus că i se promite de către autorități să fim înțeleși, iar alții cum să-l suprime. Părerea mea este și anunț oficial și rog să fie foarte bine păzit, să nu poată ‘să fie sinucis'” , a declarat avocatul Tonel Pop.

Cine este misterioasa Ioana, iubita lui Gheorghe Dinca!

El a mai precizat ca fotografiile gasite în laptopul lui Dinca sunt analizate si ca acesta va fi audiat pentru a explica cine sunt persoanele care apar in poze.

„Va trebui să fie audiat pentru fiecare fotografie în parte, cine este în acele fotografii, cine sunt persoanele care sunt în aceste fotografii, toate lucrurile astea vor fi făcute în timp”, a mai spus Tonel Pop.

Acesta a cerut o mai bună comunicare din partea anchetatorilor, notează stiridiaspora.ro.

Luni dimineața, căutările de noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal, s-au reluat, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziție. Tot luni, mai multe persoane, apropiați și cunoscuți ai asasinului sunt audiați la sediul Poliției Caracal.

Publicat: 13 Aug. 2019, 10:17 Ciao.ro
Pe aceeași temă