Tipul asta e orb si autist, dar e genial atunci cand canta! Numarul lui miraculos cu care a castigat Golden Buzz-ul la America’s Got Talent! Toata lumea a plans! VIDEO

Publicat: 30 mai 2019, 13:10 Autor: D. C. News 3

Tanarul asta cu grave probleme de sanatate ascunde in realitate un talent fara margini.

Tipul asta e orb si autist, dar e genial atunci cand canta! Momentul pe care acest tanar de doar 22 de ani l-a reusit a lasat efectiv pe toata lumea cu ochii in lacrimi si are deja zeci de milioane de vizualizari pe Youtube si Facebook.

Kodi Lee are 22 de ani si sufera de autism. Asta nu este singura lui problema, el nu vede absolut deloc si se exprima foarte greu atunci cand vorbeste in mod normal, dar in spatele tuturor acestor probleme se ascunde un geniu.

Tipul asta e orb si autist, dar e genial atunci cand canta!

Dupa ce a urcat pe scena insotit de mama sa si abia a reusit sa se prezinte la microfon, imediat dupa ce s-a asezat la pian Kodi s-a tranformat radical. Brusc defectul lui de vorbire a disparut si a inceput sa cante cu o voce de-a dreptul speciala. A reusit sa transmita atat de multa emotie incat toata lumea a izbucnit in lacrimi.

”Când asculta muzică, ochii lui se făceau mari și începea să cânte și atunci am realizat, cu lacrimi în ochi, că este un entertainer. Datorită muzicii, a putut să reziste în această lume. Pentru că, atunci când ești autist, este dificil să faci ceea ce face toată lumea. Muzica, practic, i-a salvat viața”, le-a spus Tina juraților Simon Cowell, Howie Mandel, Julianne Hough și Gabrielle Union.

Gabrielle Union una dintre cei mai noi jurati de la America’s Got Talent nu a mai rezistat emotiilor si a spus ca este prima data cand este in juriu, este prima data cand a devenit mama si a simtit toata emotia pe care Kodi Lee a reusit sa o transmita asa ca a apasat pe Golden Buzz.

”O să-mi amintesc acest moment tot restul vieții”, a spus Simon Cowell.

Publicat: 30 mai 2019, 13:10 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă