O adolescenta a orbit dupa un accident stupid. Totul din cauza cuptorului cu microunde

Publicat: 31 dec. 2018, 15:29 Autor: Simona News 3

Dupa ce si-a gatit un ou la cuptorul cu microunde, acesta i-a explodat in fata, lasand adolescenta oarba temporar la ambii ochi.

Courtney Wood, in varsta de 19, inca nu poate vedea cu ochiul stang dupa trauma pe care a suferit-o, avand dureri oribile in timp ce pielea incepea s-o usture si sa se inroseasca.

Asistenta medicala din Newcastle avertizeaza oamenii sa fie atenti la pericole dupa ce acestei fete i-a explodat oul gatit in cuptorul cu microunde.

„De dimineata mi-am pregatit ceva pentru micul dejun. Mi-am pus niste bacon pe grill iar dupa aceea am pus un ou intr-un bol cu apa – asa cum procede de fiecare data- si l-am bagat in cuptorul cu microunde pentru 1 minut.

O adolescenta a orbit dupa un accident stupid

O adolescenta a orbit dupa un accident stupid

Cuptorul nu a facut sunetul conform caruia s-a pregatit oul asa ca l-am scos, l-am intors pe partea cealalta apoi am verificat baconul. Cand m-am intors spre bol, oul mi-a plodat in fata” a spus Courtney, potrivit ladbible.com.

Tanara, care locuieste singura, a inceput sa tipe de durere si a alergat la baie, dand cu apa rece pe fata. Avea dureri atat de mari incat a sunat un prieten.

Dupa ce a ajuns la spital, doctorii i-au dat morfina si i-au spus ca in pofida faotului ca ranile sunt sueprficiale si nu va avea rani permanente, ea si-a zgariat partea superioara a ambelor cornee, lasand ochiul stang intr-o stare mult mai grava decat a celui drept.

Publicat: 31 dec. 2018, 15:29 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×