Florin Calinescu vrea sa-si faca partid politic! De ce a luat aceasta decizie VIDEO

Publicat: 31 Dec. 2018, 11:25 Vedete

In ultimul unei transmisiuni live, Florin Calinescu a facut un anunt ce a surprins pe toata lumea, vrea sa-si faca partid politic.

„Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine, o să dezbatem lucrurile care ne interesează, care ne frământă şi o să încerc să fiu cât mai eficace (…) O să îmi ia mai mult timp să iau o decizie, mai ales că este vorba de un destin: ori merg în continuare pe drumul acesta, ori pornesc pe un alt drum mai complicat şi cu drumeţi de toate felurile.

Să nu vă supăraţi pe mine, dar dacă vorbim despre politică şi dacă vorbim despre un partid, trebuie să măsor de mai multe ori, aşa cum fac croitorii, pentru că după aceea loc de întoarcere nu mai este.

Să fiţi însă siguri că mă gândesc foarte-foarte serios la acest lucru, dar nu pentru a-mi satisface mie vreun orgoliu sau un ego, ci pentru că chiar cred cu adevărat că sunteţi mulţi dintre dumneavoastră care nu vă identificaţi cu nicio forţă politică existentă astăzi pe piaţă şi pe care sondajele încearcă să o aşeze aşa cum numai ele ştiu să o facă.

Florin Calinescu vrea sa-si faca partid politic

Florin Calinescu vrea sa-si faca partid politic

Dacă este vorba de o alcătuire nouă, o să vă rog după 15 ianuarie să vedem câţi dintre dumneavoastră sunteţi interesaţi de aşa ceva, pentru că singur nu fac nici cât o ceapă degerată. Aşadar, sper să fiţi acolo unde sunteţi fiecare.

Nu are rost să încep acum să comentez ce s-a întâmplat în ultimul timp şi mai ales de doi ani încoace, pentru că aş începe acum şi aş termina vara viitoare poate.

Dar, o să luăm câte o temă începând cu anul viitor, pe care o s-o dezbatem punctual. Mi-am făcut şi un grup de specialişti pe diverse domenii.” a spus Florin Calinescu pe Facebook.

Publicat: 31 Dec. 2018, 11:25 Vedete
Pe aceeași temă