VIDEO! Barbatul cu 13 buletine! Ce au descoperit jandarmii cand l-au rugat sa se legitimeze?! Ce planuia sa faca cu buletinele false?

Publicat: 30 Dec. 2018, 14:18 News 3
VIDEO! Barbatul cu 13 buletine! Ce au descoperit jandarmii cand l-au rugat sa se legitimeze?! Ce planuia sa faca cu buletinele false?

Barbatul planuia sa pacaleasca mai multe institutii bancare cu buletinele false pentru a-i acorda credite.

Barbatul cu 13 buletine! Ce au descoperit jandarmii cand l-au legitimat? Jandarmii au dat peste un barbat care cu siguranta este un caz foarte rar. Barbatul avea 13 carti de identitate cu poza lui.

Pentru că bărbatul a încercat să se facă nevăzut, jandarmii l-au oprit, iar în buzunare şi în maşină au descoperit numai puţin de 13 cărţi de identitate, cu fotografia bărbatului, dar cu nume diferite. ”În sectorul 2 al Capitalei, în parcarea unui hipermarket, o patrulă de jandarmi a observat un bărbat într-o mașină care avea un comportament suspect. La controlul sumar al mașinii şi bărbatului, jandarmii au descoperit nu mai puțin de 13 cărți de identitate false cu fotografia acestuia. Acesta le-a declarat jandarmilor că le folosea pentru a face rost de bani împrumutându-se la diferite bănci.

Tot seara trecută, jandarmii au depistat o persoană care încerca să fure o bicicletă din zona Gării de Nord, barbatul nu era singur, acesta era ajutat de un complice care a încercat să-l atenționeze că se aproprie patrula de jandarmi. Față de cei doi vor fi continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Barbatul cu 13 buletine! Ce au descoperit jandarmii cand l-au legitimat?

Noi rămânem vigilenți, voi bucurați-vă de o vacanță în siguranță”, a a anunțat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Bărbatul a fost dus la poliţie, care a deschis un dosar penal.

Publicat: 30 Dec. 2018, 14:18 News 3
Pe aceeași temă