Declaratia socanta a Alinei Vidican! Ce a zis fosta sotie a lui Borcea despre Valentina Pelinel

Publicat: 30 dec. 2018, 13:17 Autor: Simona Vedete

Adina Vidican a rupt tacerea si a spus ce crede cu adevarat despre actuala sotie a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel.

Se pare ca Alina se simte tradata de Valentina Pelinel, pentru ca in urma cu ceva timp cele doua erau prietene la catarama, insa dupa ce Valentina a inceput sa iasa cu fostul sot al Alinei, totul s-a destramat.

Alina si Valentina se stiau de mult timp si deseori mergeau in vacante impreuna. Amintindu-si de acest lucru, Alina a dat mai multe amanunte cu ceea ce s-a petrecut in aceste vacanta si modul in care Valentina a „ravnit” la sotul ei de pe atunci, Cristi Borcea.

„Valentina și soțul ei mergeau în vacante cu mine și cu Cristi. Am petrecut câteva zile la San Juan, mai multe vacanțe la Miami. Nu am crezut că râvnește la soțul meu.

Declaratia socanta a Alinei Vidican

Declaratia socanta a Alinei Vidican

Am avut o părere foarte bună despre ea. Eram toți prieteni de familie și ea îmi era dragă”, a spus Alina Vidican, potrivit Wowbiz.ro.

Inainte de a fi casatorit cu Valentina Pelinel, respectiv Aina Vidican, Cristi Borcea a fost insurat cu Mihaela Borcea, care a vrut sa-si pastreze numele de familie capatat dupa casatorie.

Si Valentina Pelinel, actuala lui sotie, a mai fost casatorita cu Cristian Boureanu.

Publicat: 30 dec. 2018, 13:17 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă