Virgil Iantu paraseste Romania! De ce a luat aceasta decizie drastica

Publicat: 30 dec. 2018, 11:33 Autor: Simona Vedete

Indragitul prezentator Virgil Iantu, cunoscut pentru show-ul "Vrei sa fii miliardar?" se gandeste serios sa plece din Romania, din cauza problemelor politice actuale.

Daca ar fi sa plece, s-ar muta in sudul Spaniei, insa ceva il piedica sa ia aceasta decizie, considera ca Romania are nevoie de oameni hotarati care sa faca o shcimbare.

„Da, mă gândesc la asta zilnic. Zilnic îmi vine în minte, deși eu susțin că ar trebui să rămânem și să ne încăpățânăm – și mă încăpățânez, că nu am plecat – să rămânem aici, să nu cădem în capcana pe care clasa politică ne-a întins-o. Ei vor să plecăm și să rămână mai puțină lume și nu cea educată”, a spus Virgil Iantu pentru Digi24.

Chiar daca este fiu de preot, si crede cu tarie in Dumnezeu, Virgil Iantu nu este de acord cu construirea in acest moment a Catedralei Mantuirii Neamului si nu vrea sa mearga sa o vada.

Virgil Iantu paraseste Romania

Virgil Iantu paraseste Romania

„Sunt fiu de preot. Am crescut într-o atmosfera plină de normalitate în ceea ce înseamnă credința, viața laică și tatăl meu a fost un preot așa cum ar trebui să fie preoții, care să transmită mai departe valori. Sunt preoți care fac asta.

Momentul unei construcții de dimensiunea asta cred că nu este potrivit. Probabil ne-ar prinde bine în Bucureșți un element turistic, deși aveam Casa Poporului, să zicem că aveam nevoie și de o biserică (…) dar cred momentul este ales greșit, modul în care se face este greșit.

Dacă în paralel aș vedea că marile fețe bisericeșți – mă refer la cei care conduc Biserica – dezvoltă în paralel campanii de ajutorare a unor comunități, construiesc spitale, școli, le renovează, dacă aș vedea că în paralel se întâmplă treaba asta, aș zice da, frumos, poate mă duc să văd Catedrala”, a mai spus acesta, potrivit Libertatea.ro.

Publicat: 30 dec. 2018, 11:33 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă