Oana Zavoranu, atac BOMBA la creatorii de moda: „Creatorii din boscheti romani…n-aveti nici macar un chilot de-al vostru pe care sa-l purtati”

Publicat: 31 dec. 2018, 12:24 Autor: Simona News 3

Este bine stiut ca Oana Zavoranu intotdeauna zce ceea ce gandeste, neinteresand-o de repercusiuni. A s-a intamplat si vis-a-vis de parerea fata de creatorii de moda.

Ca de obicei, Oana Zavoranu si-a exprima parerea pe contul ei de Facebook, asa cum obisnuieste de fiecare data cand are ceva de spus sau de argumentat.

„Există niște principii foarte clare în opinia mea în momentul în care te lansezi în lumea modei ca și creator de modă și nu mă refer aici la găinile amețite care cică fac și ele modă, rochii cărora li se descoase fermoarul instant sau le cad paietele sau te miri ce flanele sau chiloți obosiți care se deșira la cabina de probă.

Nu, mă refer la un creator de modă care are pretenții de la el. În primul rând trebuie să ÎȘI ASUME STILUL. Nu poți să porți deux-pieces zilnic și tu să creezi haine casual spre urban style, pentru că nu ești credibil.

Al doilea lucru este, că trebuie să îți pui amprenta atât de bine asupra a ceea ce faci, încât ele să devină ușor RECONOSCIBILE, adică să fie aproape instant asociate cu brandul tău, să nu creeze bâjbâială sau confuzie, gen o fi Balmain sau Dsquared?

Oana Zavoranu, atac BOMBA la creatorii de moda

Oana Zavoranu, atac BOMBA la creatorii de moda

Nu poți să te pretinzi caviar, dacă tu ești ridichie !(cunoscătorii înțeleg ce spun). Ca viitor creator de modă, mă voi asigură că îmi voi pune stilul și amprenta puternic pe hainele făcute (subliniez, făcute și concepute de mine) și nu se vor crea confuzii, în sensul că ceva de-al meu este ceva făcut de vreo rapandulă „fashionistă”.

Și esențialul: UN CREATOR CU PERSONALITATE, ÎȘI PROMOVEAZĂ HAINELE LUI ȘI LE DĂ PUTERE ȘI CREDIBILITATE, CÂND LE POARTĂ CHIAR EL, că dacă nu le porți nici măcar TU, de ce le-ar purta altcineva?

Ați înțeles „creatorii din boscheți” români, care vă dați voi mari creatori, (știu eu bine ce creați voi), dar n-aveți nici măcar un chilot de-al vostru pe care să-l purtați și o „ardeți” numai în creatori străini, dar vă dați zmei prin târg?

Nu zice nimeni să nu porți creatori de renume, dar chiar niciodată așa ceva făcut de ține? Păi da, normal, că aveți trei cârpe jumulite și cum dracu să le purtați, lasă că le cumpără „proștii”, cât le-or mai cumpără și ăia.

Păi e frumos așa mă „designerii”‘ f…..r tocați?? Știu ei /ele care sunt, ca să nu fie nevoie să le dau eu nume?” a spus aceasta, extrem de indignata.

Publicat: 31 dec. 2018, 12:24 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă