Oana Zavoranu, atac BOMBA la creatorii de moda: „Creatorii din boscheti romani…n-aveti nici macar un chilot de-al vostru pe care sa-l purtati”

Publicat: 31 Dec. 2018, 12:24 News 3

Este bine stiut ca Oana Zavoranu intotdeauna zce ceea ce gandeste, neinteresand-o de repercusiuni. A s-a intamplat si vis-a-vis de parerea fata de creatorii de moda.

Ca de obicei, Oana Zavoranu si-a exprima parerea pe contul ei de Facebook, asa cum obisnuieste de fiecare data cand are ceva de spus sau de argumentat.

„Există niște principii foarte clare în opinia mea în momentul în care te lansezi în lumea modei ca și creator de modă și nu mă refer aici la găinile amețite care cică fac și ele modă, rochii cărora li se descoase fermoarul instant sau le cad paietele sau te miri ce flanele sau chiloți obosiți care se deșira la cabina de probă.

Nu, mă refer la un creator de modă care are pretenții de la el. În primul rând trebuie să ÎȘI ASUME STILUL. Nu poți să porți deux-pieces zilnic și tu să creezi haine casual spre urban style, pentru că nu ești credibil.

Al doilea lucru este, că trebuie să îți pui amprenta atât de bine asupra a ceea ce faci, încât ele să devină ușor RECONOSCIBILE, adică să fie aproape instant asociate cu brandul tău, să nu creeze bâjbâială sau confuzie, gen o fi Balmain sau Dsquared?

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Dec. 2018, 12:24 News 3
Pe aceeași temă