Era o super-bomba sexy, dar e infricosator prin ce a putut sa treaca de dragul frumusetii! Dupa cateva luni a ajuns asemenea unei persoane de 90 de ani

Publicat: 13 apr. 2018, 16:26 Autor: madalina m. Life

Desi era o bomba sexy, tanara a vrut sa isi modifice din nou aspectul.

Pe nume Nadinne Bruna, bomba sexy e urmarita pe Instagram de peste un milion de oameni, si a devenit celebra datorita postarilor de pe reteaua sociala. Odata cu faima, insa, a venit si dorinta tinerei de o alta schimbare de look.

Totusi, in urma unei alte interventii ea a riscat foarte mult si acum a ajuns sa regrete decizia pe care a luat-o de dragul frumusetii. La cei 32 de ani, bomba sexy va trebui de acum inainte sa fie asistata in orice activitate, pentru ca nu se va mai descurca de una singura.

Era o super-bomba sexy, dar e infricosator prin ce a putut sa treaca

Nadinne Bruna e un manechin de succes si a devenit extrem de cunoscuta datorita contului ei de Instagram, acolo unde posteaza foarte des fotografii cu ea in diverse ipostaze provocatoare. Totusi, bomba sexy si-a dorit o noua schimbare de look, iar aceasta decizie aproape a costat-o vazul.

Pentru ca a vrut sa isi schimbe culoarea ochilor din caprui in gri deschis, ea a mers la o clinica specializata acolo unde si-a facut o operatie foarte chinuitoare. Desi se astepta ca rezultatul sa fie „wow”, tanara s-a trezit ca vede in ceata tot mai des, odata ce trescuse perioada de recuperare.

Nadinne Bruna a mers din Miami, in Statele Unite ale Americii, acolo unde locuieste, pana in Columbia ca sa isi poata face acea operatie de la nivelul ochilor. Interventia a presupus inserarea unor implanturi de silicon direct in ochi, si a costat-o pe bomba sexy aproximativ 3000 de dolari.

Era o super-bomba sexy, dar e infricosator prin ce a putut sa treaca

Tanara s-a trezit insa cu mari dureri la nivelul ochilor si a mers de urgenta la medic. Acolo a primit un verdict sumbru, pentru ca in loc sa se bucure de schimbare, va avea nevoie in permanenta de ajutorul cuiva in activitatile de zi cu zi.

Bomba sexy a fost la un pas sa orbeasca aproape complet, dupa ce si-a pierdut 80% din vedere la nivelul ochiului drept, si 50% la cel stang. Oftalmologul care a fost de acord sa ii preia cazul i-a spus lui Nadinne Bruna ca acum vederea ei e la fel ca a unei persoane de 90 de ani. La un moment dat ea risca sa nu mai vada deloc, pentru ca nervul optic se deterioreaza tot mai mult.

Totul s-a petrecut in luna iunie a anului trecut si inca de atunci bomba sexy a incercat sa isi recapete vederea. Pana acum a mai suferit alte doua proceduri pentru in care i-au fost scoase acele implanturi periculoase, la Institutul Bascom Palmer din Miami.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 13 apr. 2018, 16:26 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă