Tinuta extravaganta de 5000 euro pentru Meghan Markle! Nu se uita la bani cand vine vorba de imaginea sa

Publicat: 04 oct. 2018, 16:16 Autor: Simona News 3

Megahn Markle si Printul Harry au putut fi vazut in cadrul unei vizite in vestul Comitatului Sussex, si nu oricum ci in tinute extrem de elegante si foarte costisitoare.

Meghan nu s-a uitat deloc la bani si a ales o tinuta care in total valoreaza peste 4.000 lire sterline. A optat pentru o haina crem marca Armani in valoare de 2.000 lire, o fusta verde smarald din piele de la Hugo Boss, in valoare de 369 lire o camasa de 69 lire marca And Other Stories si o geanta de 1.685 lire de la Gabriela Hearst.

Ducele de Sussex se pare insa ca n-a fost deranjat de extravagantele sotiei sale, acesta fiind tot un zambet, nescapand-o din ochi si chiar manifestand semne de afectiune in public, dupa cum ne-a obisnuit.

In timp ce erau in Brighton, Printul Harry s-a aratat ingrijorat cu privire la jocul Fortnite si le-a zis tinerilor Ziad si Eren, in varsta de 8 ani, sa-si gaseasca altceva mai interesant de facut in timpul lor liber.

Tinuta extravaganta de 5000 euro pentru Meghan Markle!

Nu se uita la bani cand vine vorba de imaginea sa

Tinuta extravaganta de 5000 euro pentru Meghan Markle!

Printul Harry le-a vorbit extrem de calm, asezandu-se la nivelul lor, si i-a incurajat sa-si gaseasca alte jocuri. „El spune ca acest joc il ingrijoreaza daca este jucat inainte de varsta potrivita” a declarat Emma Johnston, invatatoarea celor 2 copii.

Ducii de Sussex au ajuns acolo in jur de ora 14:00, plimbandu-se printre oamenii care ii aclamau, strigand numele printului si dandu-i lui Meghan mai multe flori decat putea duce.

Cativa copii au fost confuzi si nu intelegeau cine sunt „cei doi care ii viziteaza”, intrebandu-l pe Harry daca este fotbalistul Harry Kane. Ziad si Eren erau nerabdatori sa afle daca Printul a jucat Fortnite, care are limita de varsta de 12 ani.

Tinuta extravaganta de 5000 euro pentru Meghan Markle!

Publicat: 04 oct. 2018, 16:16 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă