Imagini BOMBA! Tupac traieste iar Beyonce si-a facut poza cu el! Dezvaluirile unui apropiat si imaginile care dovedesc teoria incredibila!

Publicat: 04 oct. 2018, 13:53 Autor: D. C. Vedete

Fotografiile postate pe Instagram fie sunt trucate, fie facute alaturi de un barbat care seamana extrem de bine cu Tupac, posibilitatea ca el sa traiasca fiind totusi destul de mica.

Imagini BOMBA! Tupac traieste iar Beyonce si-a facut poza cu el! Teoria abracadabranta pare sa prinda tractiune in SUA si din ce in ce mai multa lume vorbeste despre asta.

Autorul acestui zvon, care a publicat si fotografiile cu cel care pare sa fie Tupac intr-o versiune ceva mai imbatranita este fiul producatorului Suge Knight, cel care era in masina cu Tupac in momentul in care acesta a fost omorat. Fiul lui Suge Knight a publicat pe Instagram o serie de dezvaluiri si cel putin pentru un moment nimeni nu a demonstrat ca minte sau ca a falsificat totul. Surge Knight junior a postat o serie de imagini cu Beyonce si 50 Cent alaturi de cel ce pare sa fie Tupac intr-o varianta mai imbatranita.

Toata povestea a inceput dupa ce tatal lui, Surge Knight Senior a primit acum putin timp o condamnare de 28 de ani de puscarie dupa ce in Ianuarie 2015 a trecut intentionat cu masina peste doua persoane. Barbatul in varsta de 53 de ani isi va petrece finalul vietii dupa gratii dupa ce pe unul dintre cei doi loviti l-a omorat.

Imagini BOMBA! Tupac traieste iar Beyonce si-a facut poza cu el!

Acum fiul lui a publicat o serie de dezvaluiri care se pare ca tatal sau si-ar fi dorit sa nu le faca. Tanarul a postat pe Instagram imaginile cu presupusul Tupac si Beyonce si a scris ca acesta traieste de ani de zile fara probleme si departe de ochii publicului in Malaezia.

Tupa a fost ucis in 1996 in Las Vegas dupa ce ar fi semnat un contract de productie cu Suge Knight Sr care la ace moment facea parte dintr-o banda care controla mai multe activitati ilegale. In urma unor altercatii in lobby-ul unui hotel intre 2 membrii ai gastilor, masina in care se afla Tupac a fost mitraliata iar atacatorii au disparut fara urma, nimeni nefiind condamnat pentru aceasta crima.

Publicat: 04 oct. 2018, 13:53 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă