Imagini BOMBA! Tupac traieste iar Beyonce si-a facut poza cu el! Dezvaluirile unui apropiat si imaginile care dovedesc teoria incredibila!

Publicat: 04 Oct. 2018, 13:53 Vedete

Fotografiile postate pe Instagram fie sunt trucate, fie facute alaturi de un barbat care seamana extrem de bine cu Tupac, posibilitatea ca el sa traiasca fiind totusi destul de mica.

Imagini BOMBA! Tupac traieste iar Beyonce si-a facut poza cu el! Teoria abracadabranta pare sa prinda tractiune in SUA si din ce in ce mai multa lume vorbeste despre asta.

Autorul acestui zvon, care a publicat si fotografiile cu cel care pare sa fie Tupac intr-o versiune ceva mai imbatranita este fiul producatorului Suge Knight, cel care era in masina cu Tupac in momentul in care acesta a fost omorat. Fiul lui Suge Knight a publicat pe Instagram o serie de dezvaluiri si cel putin pentru un moment nimeni nu a demonstrat ca minte sau ca a falsificat totul. Surge Knight junior a postat o serie de imagini cu Beyonce si 50 Cent alaturi de cel ce pare sa fie Tupac intr-o varianta mai imbatranita.

Toata povestea a inceput dupa ce tatal lui, Surge Knight Senior a primit acum putin timp o condamnare de 28 de ani de puscarie dupa ce in Ianuarie 2015 a trecut intentionat cu masina peste doua persoane. Barbatul in varsta de 53 de ani isi va petrece finalul vietii dupa gratii dupa ce pe unul dintre cei doi loviti l-a omorat.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Oct. 2018, 13:53 Vedete
Pe aceeași temă