Motivul scandalos pentru care Tom Cruise nu vrea sa-si mai vada fetita deloc! Cati ani au trecut de cand nu a mai intalnit-o pe Suri?!

Publicat: 04 Oct. 2018, 11:19 News 3

Actorul care are milioane de fani este extrem de ciudat atunci cand vine vorba de familia lui si de religia pe care o practica.

Motivul scandalos pentru care Tom Cruise nu vrea sa-si mai vada fetita deloc! Tom Cruise este in mijlocul unui scandal monstru dupa ce surse din apropierea actorului au dezvaluit faptul ca acesta refuza sa-si vada fetita de ani de zile.

Sursele au declarat ca Tom Cruise nu vrea sa o vada pe fiica lui Suri pentru ca ea nu face parte din acelasi cult religios ca si el, cel scientologic. Suri, fiica lui are acum 12 ani si actorul are dreptul sa o vada 10 zile pe luna comform intelegerii de la divort, dar nu a facut asta aproape niciodata. Tom Cruise a divortat de Katie Holmes in 2012 dupa 6 ani de casnicie, Suri Cruise fiind fiica celor doi. El este dedicat orbeste bisericii scientologice de zeci de ani, fiind introdus in aceasta religie de catre prima lui sotie, Mimi Rogers.

Katie Holmes a fost cea de-a treia sotie a lui Tom Cruise iar de cand au divortat aproape imediat el a refuzat sa-si mai vada fiica. Ultima data cand s-a intalnit cu micuta Suri a fost in 2013 atunci cand au si fost fotografiati impreuna. Se pare ca intelegerea de divort dintre el si Katie Holmes este una extrem de stricta iar ea nu vorbeste deloc despre el si relatia lui cu fiica lor pentru ca asta ar putea sa o coste custodia fetitei.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Oct. 2018, 11:19 News 3
Pe aceeași temă