Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu noul coronavirus! Bărbatul nu poate fi internat la ATI din cauza locurilor lipsă

Publicat: 03 Sep. 2020, 11:52 Vedete

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, trece prin momente foarte grele, după ce în urmă cu câteva zile a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Starea sa de sănătate nu este una deloc bună, iar acesta ar fi trebuit să fie internat pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Prahova, însă nu sunt locuri disponibile.

Acestuia i-a fost propus un transfer la un alt spital, dar a refuzat, arată Antena 3.

În această dimineață de joi, Ion Manole a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Prahova, starea sa de sănătate fiind una gravă. Bărbatul a refuzat să fie transferat la Focșani, de teamă că organismul său nu va rezista în drum spre unitatea spitalicească. De asemenea, i-a fost teamă că spitalul respectiv nu ar fi dotat suficient de bine. Până la acest moment, medicii transmit că starea sa de sănătate este una stabilă, dar are nevoie de un ventilator mecanic, care să-l ajute să respire.

Tatăl Mădălinei Manole, dezvăluiri incredibile la 10 ani de la moartea fiicei

Tatăl regretatei cântărețe nu și-a găsit nici acum liniștea. Bărbatul susține că nu și-a mai văzut nepotul de când fiica lui a murit. Totodată explică faptul că singura sa dorință este să îl mai țină măcar o secundă în brațe și speră că ginerele îl va aduce la mormântul mamei. În plus, Ion Manole susține că Petru Mircea s-a transformat în ultimii ani, însă nu în bine.

”L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. – azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: <>. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune”, a declarat tatăl artistei pentru click.ro.

Publicat: 03 Sep. 2020, 11:52 Vedete
Pe aceeași temă