Tatăl lui Hamude de la ”Puterea Dragostei”, arestat preventiv! Este bănuit că ar fi ucis 10 oameni

Publicat: 05 mai 2020, 08:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Tatăl lui Hamude de la ”Puterea Dragostei” a fost reținut de procurorii din Iași în cursul nopții de duminică spre luni. Bărbatul este cercertat în dosarul deschis de autorităţi pentru ucidere din culpă, în cazul celor zece ieșeni care au murit intoxicați cu alcool metilic.

Potrivit datelor din ancheta, exista o întreagă afacere din vânzarea spirtului contrafăcut. Mai mulţi cetăţeni de origine arabă ar fi pus în spirt o substanţă otrăvitoare.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, iar din primele informaţii se pare că tatăl lui Hamude şi partenerul său de afaceri ar fi profitat de starea de urgenţă cauzată de pandemia cu noul coronavirus.

„În cursul lunii aprilie 2020, o societate comercială de pe raza municipiului Bucureşti, profitând de situaţia prilejuită de starea de urgenţă cauzată de răspândirea infecţiilor cu virusul COVID-19, a oferit şi livrat reprezentanţilor unei societăţi comerciale din Iaşi mai multe baxuri conţinând PET-uri a câte 500 ml, pe care erau aplicate etichete inscripţionate «Alcool sanitar», ducând în eroare reprezentanţii firmei cu privire la faptul că produsul achiziţionat ar fi alcool sanitar, în condiţiile în care analizele toxicologice efectuate în cauză au evidenţiat prezenţa alcoolului metilic în cantităţi mari, în scopul obţinerii unui folos patrimonial injust”, a precizat procurorul Mihaela Apostol, șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Oamenii legii fac încă cercetări în satele în care s-au vândut cantităţi de spirt contrafăcut. Mai mult decât atât, oamenii care au murit în condiţii suspecte sunt deshumati pentru a li se preleva probe. Legiştii vor stabili cu exactitate cauzele morţii.

Cinci femei și cinci bărbați au murit în urma intoxicației cauzate de consumul de alcool sanitar contrafăcut. Una dintre victime a murit la spital, iar celelalte au fost găsite fără suflare în propria locuință.

Cine este Hamude

Hamude este de profesie stripper și s-a remarcat cu talentele sale de cuceritor la mai multe petreceri mondene.

Cel care a devenit popular după ce a dansat lasciv în fața mezinei fostului președinte al României, Traian Băsescu, a atins punctul culminant al faimei datorită participării în reality-show-ul matrimonial difuzat de luni până sâmbătă la Kanal D. Hamude Dawoud, este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl lui hamude, iordanian.

Publicat: 05 mai 2020, 08:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă