Metoda extrema de slabit: a inghitit un balon!!! Ce efecte a avut asupra organismului ei si ce a patit aceasta tanara VIDEO

Publicat: 10 mai 2018, 19:00 Autor: madalina m. Life

Tanara a decis sa recurga la o metoda extrema de slabit.

Pe nume Dana Goossens, aceasta are 29 de ani si e originara din Illinois, in Statele Unite ale Americii. Satula de problemele cu greutatea, femeia a pus in practica o metoda extrema de slabit.

Aceasta a povestit ca a acceptat sa faca parte dintr-un studiu clinic in care participantele au testat un balon pentru slabit. Alaturi de alte femei, si Dana Goossens a inghitit un asemenea obiect despre care se spunea ca o va face sa piarda din kilogramele nedorite.

Tanara a recurs la o metoda extrema de slabit

Dana Goossens a aplicat o metoda extrema de slabit, dupa ce a aflat de existenta acelui balon special. Desi obiectul era inca in fazele de testare, femeia a acceptat rapid sa faca parte din grupul de studiu. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Tanara a marturisit ca asemenea altor femei care se confrunta cu probleme in ceea ce priveste greutatea corporala a devenit disperata. Ea a povestit ca era satula sa fie grasa si sa fie constant catalogata drept o astfel de persoana.

Metoda extrema de slabit ar fi ajutat-o insa sa piarda rapid din kilogramele inestetice si sa se bucure de un trup mult mai zvelt. Dana Goossens a povestit si ce s-a intamplat cu organismul ei, odata ce a inghitit acel balon pentru slabit.

Dana Goossens a marturisit ca pana sa ajunga la metoda extrema de slabit incercase absolut tot in lupta cu kilogramele nedorite. Ajunsese sa ia pastile de slabit, sa faca injectii cu hormoni si testase toate dietele de care auzise. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Insa, metoda extrema de slabit i-a redat increderea in propria persoana, pentru ca in doar 6 luni, femeia a putut sa vada si rezultatele. Ea a slabit peste 20 de kilograme. Dupa prima procedura, cand i-a fost inserat un balon gastric in stomac, aceasta a decis sa mai apeleze la inca unul.

Chiar daca la inceput s-a simtit inconfortabil, pentru ca simtea constant ca are un corp strain in stomac, Dana a povestit ca s-a obisnuit rapid cu ideea. Totodata, ea a trebuit sa inghita mai intai o pastila care ulterior a fost umflata de catre medic, iar la final balonul a ajuns la dimensiunea unei portocale.

(sursa: time.com)

Publicat: 10 mai 2018, 19:00 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă