Oana Radu a fost jignită în public de bărbatul pe care îl iubea! Decizia șocantă pe care a luat-o la scurt timp

Publicat: 16 apr. 2020, 15:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Radu a slăbit spectaculos. Cu minus 65 de kilograme, artista a prins foarte multă încredere în sine și se simte împlinită și fericită.

După un moment nu tocmai plăcut din viața ei, Oana Radu a luat o decizie absolut șocantă: să se ambiționeze atât de tare încât să slăbească! Și nu 10 kilograme, ci 65!

Cântăreața fusese jignită în public, chiar de iubitul ei de pe acel timp, iar acum a povestit detaliat despre decizia care i-a schimbat viața.

“M-a motivat un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutate, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge.

Și mi-a zis să mergem la alergat și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasă dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc. Mi-a zis lucruri adevărate.

Nu există frumusețe oricum. Fizicul nu este frumos oricum. Și tot văd genul ăla de poze cu fete grase, cu ‘îmi iubesc corpul. Mă plac așa cum sunt’. Apreciez curajul, că mi-e rușine mie să merg pe plajă așa, dar nu există corp frumos așa. Pe o persoană slabă stă bine orice” a declarat Oana Radu, potrivit Cancan.

Publicat: 16 apr. 2020, 15:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă