Decizia șocantă luată de Gigi Becali pentru noaptea de Înviere: „Pe mine nu poate să mă oprească nimeni”

Publicat: 16 Apr. 2020, 08:27 Vedete

Gigi Becali este una dintre persoanele care s-a oferit să fie voluntar în noaptea de Înviere pentru a distribui lumină celorlalți.

Patronul de la FCSB va distribui, de asemenea, și Sfintele Paști pentru cetățeni. Alături de personalul clerical, Gigi Becali va face parte din cei maximum cinci voluntari care vor merge să împartă sfânta lumină. Trebuie să fie echipați corespunzător pentru a nu se pune în pericol.

„Eu sunt voluntar, eu dau lumină, eu iau lumina de la aeroport și mă duc la biserici și duc lumina. Merg eu cu un preot, cu mașina”, a precizat Gigi Becali conform România TV.

„Pe mine nu poate să mă oprească nimeni și o să mă duc la biserică. Vreau să știți că eu mă duc zilnic la biserică pentru că sunt în corul bisericii și nu se poate fără mine acolo. Masa de Paște o să o iau în familie și nu o să mă duc nicăieri. Eu știu că situația în România este grea, dar trebuie să ne gândim la toți oamenii care au credință în Dumnezeu”, spune latifundiarul din Pipera, potrivit GSP.

Gigi Becali era sigur de la bun început că România va ajunge, într-un fel sau altul, în situația Italiei sau cea a Spaniei. El a mărturisit că în Noaptea de Înviere se va ruga pentru români.

”Eu mă pun la rugăciune pentru poporul meu. Şi-aşa suntem săraci, vai de capul nostru! Când văd că vin oameni din afară şi vin în spitale, şi nici bani nu au. Dacă nu plângi, Dumnezeu nu te ajută în rugăciune. Când plângi, Dumnezeu vede şi zice că cel care plânge chiar se roagă pentru poporul său. La noi, Dumnezeu administrează tot. În alte ţări, mor cu sutele sau miile. Noi, la Sfântul Botez, avem un înger păzitor”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Publicat: 16 Apr. 2020, 08:27 Vedete
Pe aceeași temă