O femeie a slabit 127 de kilograme in trei ani, apoi s-a inscris intr-o competitie de fitness! Vrea sa castige 20.000 de dolari pentru a scapa de excesul de piele

Publicat: 06 Aug. 2019, 14:32 Life

O femeie a reusit sa topeasca 127 de kilograme in trei ani. Ea cantarea 199 de kilograme si a avut probleme cu greutatea in exces de cand se stie.

A slabit 127 de kilograme. April Wood, in varsta de 38 de ani, s-a decis sa slabeasca dupa ce si-a dat seama ca nu se mai poate bucura de viata si de cei doi copii. Femeia din Arizona s-a inscris intr-o competitie de fitness pentru ca vrea sa castige 20.000 de dolari. Ea vrea sa isi opereze excesul de piele, care i-a ramas dupa multele kilograme pierdute.

April si-a schimbat viata dupa ce a realizat ca nu putea sa isi insoteasca cei doi copii la niciun parc de distractii. Asa ca, a decis sa renunte la fast food si sa duca un trai sanatos. Mai mult, si-a angajat un antrenor personal si a mers zilnic la sala, incerand sa consume foarte putine calorii.

A slabit 127 de kilograme in trei ani, apoi s-a inscris intr-o competitie de fitness!

Usor, dar sigur, April a inceput sa piarda din kilograme. Dupa ce a topit 47, ea a decis sa isi vopseasca parul in culoarea mov. Deja devenea mai sigura pe ea si pe corpul ei.

In timp, femeia a reusit sa se bucure de viata, sa faca fitness si sa mearga alaturi de copii in parcurile de distractie. Dupa trei ani, ea a scapat de 127 de kilograme, insa excesul de piele ramas nu ii da pace. April spune ca pielea lasata pe abdomen, maini si picioare ii da o stare de disconfort.

De aceea, femeia a decis sa se inscrie la un concurs de fitness pentru a castiga 20.000 de dolari. Operatia o costa 50.000 de dolari si April isi doreste sa castige pentru a deveni o femeie normala.

Publicat: 06 Aug. 2019, 14:32 Life
Pe aceeași temă