Se temea ca o sa manance pana cand va muri! Tanara era obeza, dar intr-un singur an a reusit sa slabeasca in mod uimitor si sa scape de jumate din kilograme

Publicat: 17 apr. 2018, 15:36 Autor: madalina m. Life

Tanara era obeza si se temea ca va muri din cauza kilogramelor.

In varsta de doar 23 de ani, Alicia Hooper e originara din orasul american Seattle si era obeza, dar a reusit imposibilul intr-un singur an. Ea a slabit considerabil, pentru ca se temea ca va muri din cauza kilogramelor, dar si a faptului ca nu se putea controla atunci cand i se facea foame.

Alicia Hooper a fost diagnosticata de catre medici cu obezitate morbida si nu se putea controla atunci cand incepea sa manance. Tanara a povestit ca ajunsese intr-un asemenea hal incat se speria de propriul ei comportament, mai ales ca nu stia cum sa se opreasca.

Tanara era obeza, dar intr-un singur an a reusit sa slabeasca in mod uimitor

Tanara din Statele Unite ale Americii a marturisit ca era in stare sa manance orice, de la inghetata si pana la hamburgeri sau prajituri. Pentru ca nu isi putea stapani apetitul, ea a devenit obeza, odata cu trecerea anilot.

Totusi, intr-un timp scurt, de un singur an, ea a reusit sa ajunga de la 120 de kilograme la doar jumatate din proportiile corporale. De asemenea, Alicia a marturisit ca din cauza faptului ca era obeza, niciodata nu a detinut un costum de baie cu bikini, dar si ca in general, atunci cand mergea sa isi cumpere haine, alegea mereu marimea 50!

Pentru ca nu mai suporta sa fie luata in ras de catre alti oameni din pricina kilogramelor in plus, Alicia a inceput mai intai sa tina tot soiul de diete. Ajunsese sa puna in practica 15 diete diferite, dar niciuna nu a dat rezultate.

Tanara era obeza, dar intr-un singur an a reusit sa slabeasca in mod uimitor

Astfel, tanara de 23 de ani a apelat la o operatie de micsorare a stomacului, iar prin acea interventie chirurgicala a ramas doar cu un sfert din intestin. Foarte rapid ea a inceput sa vada si rezultatele, pentru ca apetitul infricosator cu care se confrunta disparuse.

Mai mult, intr-un singur an, tanara care inainte era obeza a slabit aproximativ 56 de kilograme. Inainte sa se opereze, Alicia consuma, in medie, 5000 de calorii, in fiecare zi, si putea sa poarte doar colant de yoga, fiind singurii care o incapeau.

Ce a facut-o pe tanara sa renunte la stilul sau de viata nesanatos, desi era intr-o permanenta faza de negare, a fost exact un control de rutina la medic. Atunci cand a vazut ca dosarul sau era in categoria de „obezitate morbida” s-a speriat teribil si s-a hotarat sa slabeasca.

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 17 apr. 2018, 15:36 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă