Avea 114 kg, iar medicii au refuzat sa-i faca tratamentul de fertilizare! Tanar s-a ambitionat si a slabit enorm! Cum arata acum

Publicat: 29 sept. 2017, 13:19 Autor: D. C. Life

Avea 114 kg, iar medicii au refuzat sa-i faca tratamentul de fertilizare! Jenna Flicker Sanchez, in varsta de 30 de ani, din Bristol obisnuia sa manance in jur de 5000 de kcal intr-o zi. De cele mai multe ori tanara manca pe ascuns fast food si foarte multe dulciuri. Viata ei s-a schimbat radical cand a cunoscut-o pe Rebecca, s-a casatorit cu ea si au planuit sa faca un copil cu ajutorul unui donator de sperma.

Dupa lungi discutii femeile au ajuns la concluzia ca Jenna ar trebui sa duca sarcina si au mers la doctor pentru tratamentul de fertilizare. Mare le-a fost surpriza cand dupa consult acesta le-a spus ca Jenna e obeza si din cauza greutatii ei nu poate fi supusa tratamentului. „Sa stiu ca sunt prea grasa pentru tratament a fost absolut devastator”.

a slabit ca sa-si poata face tratament de fertilizare 1

 

a slabit ca sa-si poata face tratament de fertilizare 1

Avea 114 kg, iar medicii au refuzat sa-i faca tratamentul de fertilizare!

„Simteam ca am fost nascuta pentru a deveni mama si nu-mi puteam imagina viata fara copii. Atunci am realizat ca trebuie sa-mi pun viata in ordine sau altfel nu voi deveni niciodata mama”, a declarat Jenna. Jenna manca pe fond nervos, iar momentul care i-a dat obiceiurile alimentare peste cap a fost moartea bunicii sale de care era foarte apropiata.

Asa a ajuns tanara sa cantareasca 114 kg. Impulsionata de niste probleme de sanatate si dornica de a-si vedea visul a a deveni mama implinit, Jenna si-a schimbat total stilul de viata. A inceput sa manance sanatos si sa faca sport. A reusit sa slabeasca enorm. Acum nu doar arata mai bine, ci se simte mai bine si… e insarcinata cu primul ei copil.

Citeste si:

Casa de 1 miliard de dolari! Se afla intr-un cartier de COCIOABE. A cui este resedinta de mega lux

Fetita asta a furat popcorn de la Printul Harry, in timpul meciului! Cum a reactionat el cand a prins-o VIDEO VIRAL

Publicat: 29 sept. 2017, 13:19 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă