Vedeta asta a slabit 76 de kg, dar a ramas cu 9,5 kg de piele in exces! Te ingrozesti daca o vezi dezbracata!

Publicat: 01 nov. 2017, 15:44 Autor: D. C. Vedete

Vedeta asta a slabit 76 de kg, dar a ramas cu 9,5 kg de piele in exces! Lisa Riley a slabit 76 de kilograme si a reusit sa treaca de la marimea 28, la marimea 12. Odata cu scaderea dramatica in greutate au venit la pachet si problemele la care nu s-ar fi gandit pana acum.

Lisa a ramas cu o cantitate enorma de piele in exces care arata ingrozitor si care nu o lasa sa se bucure de transformarea spectaculoasa si nici sa poarte hainele pe care si le-ar fi dorit.

In ultima perioada rata obezitatii a crescut ingrijorator. Se pare ca o treime din populatia totala a lumii e supraponderala sau obeza, potrivit cifrelor furnizate de World Health Organisation. La fel de mult a crescut si numarul persoanelor care isi doresc sa scape de grasimea in exces si care apeleaza la ajutorul chirurgului estetician pentru a ajunge la o greutate normala.

Vedeta asta a slabit 76 de kg, dar a ramas cu 9,5 kg de piele in exces!

Numarul operatiilor de micsorare a stomacului au crescut cu 500%. Lisa Riley a ramas cu 9,5 kg de piele in exces dupa ce-a slabit 76 de kilograme. Pentru a scapa de cat mai multa a apelat la o procedura noua cunoscuta ca „fleur de lis”.

Spre deosebite de o abdominoplastie normala, interventia chirurgicala este mai complexa si ii ajuta pe fostii obezi sa scape de cat mai multa piele in exces. Gary Ross, chirurg plastician, a declarat ca numarul procedurilor „fleur de lis” a crescut foarte mult.

Daca in 2012 facea 2 pe luna, acum are programate in jur de 30. „Cresterea numarului de operatii de micsorare a stomacului e in stransa legatura cu cresterea numarului procedurilor de inlaturare a pielii in exces.

Nu descurajez pe nimeni sa-si faca operatie de micsorare a stomacului, insa pacientii trebuie sa fie constienti de electele scaderii dramatice in greutate”, a declarat cadrul medical.

Publicat: 01 nov. 2017, 15:44 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă