Sunt împreună de o veșnicie! Cum arătau cuplurile celebre în anii de la începutul relației. Nu îi vei mai recunoaște!

Publicat: 29 mai 2020, 10:46 Autor: Elena Vedete

La Hollywood, deși se pare că este unul dintre locurile unde divorțurile sunt la ele acasă, mai există cupluri care, prin propriul exemplu, demonstrează că iubirea este pentru toată viața.

Iată cum arătau cuplurile celebre în anii de la începutul relației. Nu îi vei mai recunoaște, mai ales că pare că sunt împreună de o veșnicie!

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones

Diferența de vârstă dintre Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones este exact de 25 de ani. Dacă la începutul relației nu era atât de evident, acum, Catherine Zeta-Jones are 48 de ani, iar Michael Douglas are 73 această diferență este tot mai evidentă.

Pink și Carey Hart

Pink a împlinit în acest an, nu mai puțin de 14 ani de căsnicie alături de Carey Hart! „Cred că amândoi merităm un trofeu. Este vorba despre faptul că luăm fiecare zi așa cum vine”, spune Pink.

Pe 7 ianuarie, ziua aniversării lor, artista a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii cu ei doi, de-a lungul relației, și inclusiv una de la nuntă.

„Atâția ani, atâtea coafuri. Suntem de ceva vreme în treaba asta, iubitule. Nu e perfect, dar sunt recunoscătoare pentru ce avem. Iubesc familia noastră. Mulțumesc că mergi în fața mea, lângă mine și, uneori, în spatele meu. Ești un bărbat adevărat, Carey!”, a notat Pink.

David și Victoria Beckham 

Sunt frumoși, au patru copii minunați, sunt iubiți de întreaga lume și au milioane de dolari îm conturi. De mai bine de 20 de ani, David și Victoria Beckham sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith

„Iti multumesc pentru toata dragostea, iubirea mea din ultimii 25 de ani, tot-anainte…” a postat Brosnan pe Instagram cu ocazia aniversarii mariajului sau cu Keely Shaye Smith.

Keely Shaye Smith, femeia alaturi de care Brosnan a ales sa-si petreaca viata, este jurnalista, autoare si gazda de show-uri TV si l-a cucerit pe celebrul actor cu bunatatea ei.

Femeia l-a sprijinit enorm dupa moartea fostei sale sotii, Cassandra, rapusa de cancer ovarian, si i-a fost alaturi si cand fiica lui a murit din cauza aceleiasi afectiuni.

„Iubesc vitalitatea si pasiunea ei. Are aceasta putere fara de care nu as fi reusit sa traiesc. Cand Keely se uita la mine, ma inmoi de fiecare data”, a marturisit fostul agent 007, intr-un interviu acordat revistei Independent acum ceva timp.

Matthew Broderick și Sarah Jessica Parker

Sunt căsătoriți din 19 mai 1997. Matthew Broderick a declarant că a fost dragoste la prima vedere. „Carrie” este extrem de fericită alături de soțul său de peste 20 de ani și de copiii lor.

Kurt Russell și Goldie Hawn

Unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood este pe bună dreptate considerat Kurt Russell și Goldie Hawn. Relația lor a început în 1983 și de atunci nu s-au despărțit niciodată. Este demn de remarcat faptul că în acești 32 de ani, actorii nu și-au legalizat relația, deoarece se simțeau bine și fără un certificat de căsătorie.

 

Publicat: 29 mai 2020, 10:46 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă