Pink şi-a schimbat radical look-ul! Cum arată celebra artistă rasă în cap!

Publicat: 09 Dec. 2019, 09:48 Vedete
Pink şi-a schimbat radical look-ul! Cum arată celebra artistă rasă în cap!

Pink are un nou look. Artista în vârstă de 40 de ani a făcut o vizită la hair-stylist și și-a ras părul. Iar rezultatul a fost postat pe Instagram. 

În fotografie se vede cum Pink își ține în palme părul proaspăt tuns.

View this post on Instagram

Letting Go – @pink via Instagram #aleciabethmoore #jamesonmoonhart #willowsagehart #willz #famiyfirst #familyaffair #funny #thetruthaboutlove #ttal #pinkthesinger #pinkfans #pinkies #pink #pinklovers #pinkworldwide #pinkandhartluck #pinkandcarey #pinkfamily #greatful #thankful #mamasheart

A post shared by Pink [Fan Account] (@pink_insideout) on

Decizia unui nou look vine la trei luni după ce și fiica ei, Willow Sage, a trecut prin aceeași schimbare. În septembrie, soțul lui Pink, Carey Hart, a share-uit pe Instagram fotografia cu puștoaica lor de 8 ani, alături de mesajul: “Îmi iubesc fiica punk rock. Nu uitați: E mai bine să fiți voi înșivă. Iar dacă cineva are o problemă cu asta îi puteți spune politicos să meargă mai departe”.

Pink va lua o pauză de un an de la muzică. Artista spune că vrea să petreacă mai mult timp cu familia ei.

Pink a declarat, recent, că soțul ei și copiii au însoțit-o peste tot în lume, în ultimii doi ani, iar acum este rândul ei să-i răsplătească. Ultimii doi ani au fost foarte plini pentru artista în vârstă de 40 de ani. A revenit după o absență de cinci și a lansat două albume de succes:  Beautiful Trauma (2017) și Hurts 2B Human (2019). Pink spune acum va lua o pauză din 2020 pentru a se focusa pe nevoile familiei, ale soțului și copiilor ei: „Am făcut doi ani și jumătate de muzică. Willow se întoarce la școală. Jameson va merge la grădiniță. Este anul familiei. Iar Carey este și el foarte ocupat. Mă susține foarte mult, merge cu mine în toată lumea, acum este rândul meu”.

Pink este căsătorită cu Carey Hart. Au împreună o fată, Willow, în vârstă de opt ani, și un băiat, Jameson, de doi ani.

Publicat: 09 Dec. 2019, 09:48 Vedete
Pe aceeași temă