Anamaria Prodan: “Niciodată nu o să renunț la look-ul meu”

Publicat: 20 dec. 2016, 17:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Anamaria Prodan: “Niciodată nu o să renunț la look-ul meu”

De-a lungul timpului impresara a fost des criticată pentru coafura ei, însă aceste lucruri nu au făcut-o să renunțe vreodată la ceea ce-i place cu adevărat. “Niciodată nu o să renunț la look-ul meu. Mă iubesc așa cum sunt eu”, ne-a spus Anamaria, lăsând clar să se înțeleagă că nu va renunța prea des la coafura ei celebră.

Trăim într-o lume a imaginii în care femeile fac tot soiul de eforturi pentru a fi frumoase și pentru a corecta anumite imperfecțiuni, iar unele dintre ele recurg la operații estetice, așa cum a făcut-o și Anamaria atunci când a decis să își mărească bustul. Ulterior din cauza unor complicații impresara a fost nevoită să renunțe la ele după care și-a pus din nou implanturi.

’’Operațiile estetice sunt bine când le faci pentru tine și din respect pentru cei din jur. O vedetă este datoare de exemplu să arate perfect. Atâta timp cât nu exagerezi este ok. Eu momentan mă simt perfect. Dacă nu mă mai simt bine o să îmi fac orice altă intervențe”, ne-a povestit ea.

Anamaria Prodan este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf și au un împreună un băiețel de 7 ani. Anamaria Prodan este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf și au un împreună un băiețel de 7 ani. Din căsătoria cu baschetbalistul, Tibi Dumitrescu, impresara mai are două fete: Rebecca (17 ani) și Sarah(16 ani).

Publicat: 20 dec. 2016, 17:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă