Andreea Bălan, despre viața de mămică: “Acum simt că sunt completă”

Publicat: 17 Dec. 2016, 16:36 Parenting
Andreea Bălan, despre viața de mămică: “Acum simt că sunt completă”

Ziua de 9 octombrie este și va rămâne cu siguranță cea mai frumoasă zi din viața Andreei Bălan și asta pentru că și-a văzut visul cu ochii, cel de a da naștere unui copil, mai ales că își dorea de mult timp acest lucru.

“Sunt foarte fericită că mi s-a îndeplinit această dorință imensă de a avea un copil. Acum viața mea are un nou sens și fac totul cu gândul la ea. Mă simt împlinită ca femeie, mult mai liniștită și împăcată cu mine. Totodată simt o iubire nemăsurată față de ea”, ne-a povestit Andreea Bălan.

Cel mai emoționant moment pentru o mamă rămâne fără doar și poate prima întâlnire cu copilul ei, mai ales că timp de 9 luni își face tot felul de scenarii despre cum o să fie prima întâlnire cu prichindelul ei.

“A fost magic si aici mă refer la momentul imediat dupa ce au scos-o din burtică și au pus-o lânga mine obraz în obraz si ea s-a liniștit instant din plâns. A simțit că eu sunt mama ei. Acum simt că sunt completă”, ne-a mai spus cântăreața.

Andreea și iubitul ei, George Burcea sunt foarte organizați în ceea ce privește micuța Ela și asta pentru că fiind încă mică, se trezește din 3 în ore pentru a mânca, dar asta nu e o problemă pentru că cei doi fac cu rândul, iar George este foarte responsabil, mai ales că și el și-a dorit mult un copil. “O noapte stau eu cu ea, 4 George”, ne-a spus ea.

Mama cântăreței este și ea la fel de fericită și asta pentru că își dorea foarte mult să o vadă pe fiica ei mămică și mai ales fericită. ”Mama este cea mai fericită. Ea și-a schimbat viața pentru nepoțica ei – a ieșit la pensie anticipat și s-a mutat în București ca să aibă grijă de ea. Ziua, mama este cea care stă cu Ella și noi putem să ne facem treburile”, ne-a spus ea.

Mai mult Andreea mai are încă un motiv de fericire și asta pentru că bunica ei trecută de 80 de ani i-a cunoscut nepoțica și a fost tare încântată de micuță. Andreea Bălan și George Burcea sunt împreună din 2015, însă se cunosc din 2014, atunci când el a fost protagonist în videoclipul Andreei, “Rece”. Cei doi și-u dorit foarte mult un copil și iată că acum își trăiesc visul cu ochii.

Publicat: 17 Dec. 2016, 16:36 Parenting
Pe aceeași temă