Patrizia Paglieri: “Am fost confundată de multe ori cu Liza Minelli”. Chef-ul a marturisit ca iubeste

Publicat: 19 Dec. 2016, 12:55 Vedete
Patrizia Paglieri: “Am fost confundată de multe ori cu Liza Minelli”. Chef-ul a marturisit ca iubeste

Patrizia Paglieri a intrat în atenția publicului după ce, în 2014, a devenit jurat la emisiunea ”Masterchef” de la ProTV. Pasionată de arta culinară și foarte exigentă atunci când vine vorba de gătit, fosta jurată de la Masterchef debordează de fercire și de bucurie, iar ochii îi sclipesc atunci când vorbește despre fiul ei, Francesco. Mai multe detalii despre cum este Patrizia în viața de zi cu zi găsiti în interviul exclusiv de mai jos.

Ești o fire foarte veselă care debordează de energie pozitivă. Care este secretul?
Așa sunt eu. Nu fac nici un efort. Multă lume îmi spune că induc o stare de bine și că poate sunt prea veselă uneori. Atunci când am o problemă prefer să o țin pentru mine.

Sunt dură în bucătărie

S-a spus des despre tine că ai fi o persoană dură. Așa este?
Sunt dură când vine vorba de gătit pentru că este mult stres și vreau ca totul să iasă bine și pentru asta sunt foarte exigentă. Atunci când sunt cu prietenii mei sunt relaxată, râd, glumesc.

Toată lumea remarcă asemanarea ta cu Liza Minnelli. Ce spui despre acest lucru?
Îmi aduc aminte că eram în Egipt, la un restaurant împreună cu soțul meu, și a venit un domn arab la noi la masă și mi-a cerut un autograf și mi-a dat o șampanie foarte scumpă, iar mai apoi tot insista că eu sunt Liza Minnelli. Fostul meu soț tot îi spunea să plece că sunt soția lui și nu sunt Liza. Până la urmă i-am dat autograful, el tot credea că eu sunt Liza. M-am simțit flatată.

Pasiunea pentru gătit o am de la bunica mea

Cum s-a născut pasiunea ta pentru gătit?
Pasiunea pentru gătit mi-a insuflat-o bunica mea. Mergeam la ea în concediu la San Remo și vedeam că prepară tot felul de mâncăruri și eram foarte curioasă. Mama mea și ea a avut un restaurant și o vedeam că mai mereu gătește și așa am devenit și eu pasionată.

Nu-mi place carnea de miel

Care este felul tău de mâncare preferat?
Nu am un fel de mâncare preferat. Mănânc orice, mai puțin carne de miel, care nu îmi place.

Cât timp petreci în bucătărie?
Depinde de evenimentele pe care le am. Pot sta și trei zile. Am mulți clienți care dau diferite comenzi pentru evenimente și îmi place să fie totul foarte bine organizat și ei să fie mulțumiți.

Arta culinară se învață ușor sau este greu, în opinia ta?
Trebuie să fii făcut pentru așa ceva și în primul rând să fii pasionat de gătit și să îți placă foarte mult, iar apoi înveți ușor-ușor.

Nu gătesc mâncare tradițional-românească

Te pricepi la gătit preparate românești?
Nu gătesc mâncare tradițional-românească pentru că de exemplu un român nu gătește la fel de bine paste cum o face un italian și atunci nici un italian nu poate găti ca un român.

Spune-mi, dacă tot gătești și știi o mulțime de rețete, cum ai grijă de silueta ta?
Mă abțin să nu mănânc foarte mult și acum sunt hotărâtă să merg la sală să fac sport.

Te abtii de la ceva anume?
Nu mă abțin, însă nu fac excese. Dacă o zi mănânc mai mult, următoarea am grijă să nu mai mănânc la fel de mult.

Cum ți s-a schimbat viața după ce ai fost jurat la emisiunea „Masterchef”?
Odată cu participarea la “Masterchef” au fost mai multe persoane care m-au apreciat. Am primit foarte multe mesaje de încurajare și felicitare pe Facebook. Totodată am realizat că oamenii din România nu sunt familiarizați cu anumite mâncăruri precum fructe de mare sau scoici și asta se întâmplă pentru că aici nu sunt emisiuni culinare prin care oamenii să învețe să gătească aceste preparate.

Care sunt lucrurile pe care le-ai învățat pe durata cât ai fost jurat?
Am scăpat de tracul în fața camerelor. La început eram foarte emotivă, iar acum îmi este mult mai ușor. Nu mai am nici o problemă.

Spune-mi despre restaurantul pe care l-ai deschis în Buftea. Știu ca ti-au trecut pragul o mulțime de vedete internaționale. Cum te simți? Sperai vreodată la așa ceva?
Restaurantul este la Buftea unde și locuiesc. Jos este restaurantul, iar sus locuiesc eu. Pentru mine cel mai important este că acei oameni, precum Andi Garcia și mulți alții, care mi-a trecut pragul au revenit. Atunci când filmam la ”Masterchef”, echipa de la Buftea unde filmam mânca la mine la restaurant. Mă simt foarte fericită, atunci când clienții mei sunt mulțumiți.

Există cineva în viața mea personală în acest moment

Acum să vorbim puțin despre viața ta personală. Ai divorțat de două ori, spune-mi cum ai reușit să treci peste aceste momente?
Mi-a fost greu, dar băiatul meu Francesco mi-a dat putere. L-am dorit foarte mult și pentru asta mi-am neglijat complet viața personală. Dimineața îl duceam pe Francesco la grădiniță sau la școală, apoi la prânz până seara eram la restaurant și după ce terminam eram foarte obosită și nu mai aveam putere să ies să cunosc alți bărbați, eram mult prea obosită, însă nu regret deloc că am făcut așa.

Există viață după divorț?
Sigur.

În momentul de față există cineva în viața ta?
Da am pe cineva, însă suntem la început. Vom vedea ce o să fie pe parcurs. El nu este din București, iar câteodată distanța este o problemă.

Cum te-a cucerit?
Este un băiat care muncește foarte mult și este foarte simpatic.

Detest minciuna și infidelitatea

Ce detesti cel mai mult la un barbat?
Minciuna și infidelitatea

Mai crezi în căsătorie?
Da mai cred, însă sunt de părere că un act nu poate lega pentru totdeauna două persoane.

Un copil ți-ai mai dori?
Mi-aș dori însă la vârsta mea este foarte riscant.

Cum te înțelegi cu băiatul tău, Francesco?
Cu băiatul meu mă înțeleg foarte bine. Atunci când știu că merge în club nu adorm până nu știu că ajunge acasă.

Se pricepe la gătit? Îți calcă pe urme?
Da se pricepe și mă ajută foarte mult în bucătărie. Nu știu dacă aș vrea să îmi calce pe urme pentru că în acest domeniu este mult stres.

Vreau să îmi deschid o școală de gătit

Ce proiecte ai pentru 2017?
Să îmi deschid o școală de gătit unde oamenii să vină cu plăcere și să învețe cât mai multe rețete.

Publicat: 19 Dec. 2016, 12:55 Vedete
Pe aceeași temă