Reteta de vedeta. Cum gateste Mihaela Radulescu legume umplute

Publicat: 25 ian. 2017, 10:37 Autor: Echipa Ciao.ro Retete & Diete
Reteta de vedeta. Cum gateste Mihaela Radulescu legume umplute

Mihaela Radulescu este o mama fulltime, dar si o gospodina desavarsita. Chiar daca este mai mereu departe de tara, încearca sa gateasca cat mai romaneste. Una dintre delicatesele culinare pe care le prepara sunt legumele umplute.Legume umplute
Rosii 3 buc
Dovlecei 3 buc
Carne tocata de pasare 300gr
Orez o ceasca
Bulion 75 ml
Ceapa 1 buc
Patrunjel o legatura
Oua 1 buc
Ulei 50 ml
Sare, Piper, Boia dulce, Boia iuteMod de preparare:

Legumele se spala, se taie fiecaruia capacul si se golesc de continut, cu ajutorul unei lingurite. Se presara sare si se lasa cu gura în jos sa se scurga.

Se toaca ceapa marunt si se caleste în 2-3 linguri de ulei, se adauga carnea tocata si se mai lasa pe foc 4-5 minute. Se adauga 1 lingura bulion, sare, piper si boia dupa gust.
Se lasa amestecul sa se raceasaca si se adauga orezul, patrunjelul tocat marunt si oul. Cu compozitia obtinuta se umplu legumele si se aseaza într-o tava.
Peste ele se toarna sosul format din 1/2 cana cu apa, 2 linguri bulion, sare si piper, apoi se dau la cuptor pentru 30 minute.

Pont: Putina smantana pusa pe legume înainte de servire le va da un gust mai bun.

Sfatul bunicii: Pentru mai multa savoare puneti putin patrunjel proaspat atunci cand la scoateti din cuptor.

Publicat: 25 ian. 2017, 10:37 Autor: Echipa Ciao.ro Retete & Diete
Pe aceeași temă