EXCLUSIV | Holy Molly, mai sinceră ca niciodată: „Încă suntem reticenți în România, încă ne e frică să vedem curaj și atitudine în cineva”

Publicat: 08 mart. 2023, 11:19 Autor: Gaina Raluca Vedete

Holy Molly ne-a povestit toate noutățile din viața ei. Artista a vorbit deschis despre muzică, planuri, succes și insucces, dar ne-a dezvăluit și cum este ea atunci când nu este pe scenă.

Pe Holly Moly o recunoaștem imediat datorită vocii sale fresh, a versurilor care intrigă și a imaginii care îți atrage imediat atenția. Pentru a vedea ce mai face artista care, recent, a avut o colaborare cu rapperul Tata Vlad din trupa B.U.G Mafia, reporterii Ciao.ro au stat de vorbă cu ea și au aflat tot ce-i nou în viața artistei.

De ce ai ales să te axezi pe muzică?

Nu știu când și daca „am ales”. Mereu spun muzica m-a ales pe mine, e tot ce am vrut fac de când am început vorbesc. Am fost norocoasa am niste părinți care au văzut acest potențial și m-au susținut cu toate puterile lor în a îmi trai visul.

Holy Molly, mai sinceră ca niciodată

Ce ar trebui să știe lumea despre artista Holy Molly și încă nu au aflat?

e plina de surprize, extrem de spontană, e obsedată de tot ce înseamnă muzică și se transformă pe scenă. Îmi place atât de mult conectez cu publicul, încât un show devine o hipnoză în care nu mai exista noțiunea de timp și spatiu.

Este dificil să reziști în industria muzicală din România?

Este dificil reziști în orice industrie. Dacă te raportezi părțile negative, ele mereu își vor face apariția. Dar aleg am alta viziune. Sunt în această industrie de la 13 ani și am avut timp lovesc de multe situații. Dar a contat atât de mult dorință mea, muzica mea, oamenii de lângă mine, încât nu am mai văzut altceva și mi-am văzut de drum.

De ce crezi că unii artiști au mai mult succes în străînătate, sau cunosc succesul în România abia după ce devin cunoscuți internațional?Îi lipsește ceva publicului din România în a recunoaște un artist cu potențial, chiar dacă e la început?

N- plasa vina în brațele publicului, oamenii asculta ce le oferi. Cred determinarea și dorința artistului contează mult. Da, și în cazul meu lucrurile au mers astfel: mai întăi muzica mea a avut succes peste hotare. Dar și când m-am reîntors aici, am fost primita cu brațele deschise. Poate încă suntem reticenți în România, încă ne e frică  vedem curaj și atitudine în cineva. Dar tocmai de asta avem nevoie, mai ales într-un artist, care poate deveni vocea a mii de oameni.

„Încă suntem reticenți în Romania, încă ne e frica să vedem curaj și atitudine”

Ce face și cum este Holy atunci când nu este pe scenă?

Un copil zburdalnic, o fata timidă, o femeie puternică. Tot ce fac eu este în strânsă legătură cu muzica în aceasta perioada și îmi face extrem de bine. Scriu mult, cânt mult, filmez mult.

Ce-ți dorești de la tine pe plan profesional? Ești greu de mulțumit?

Sunt extrem de greu de mulțumit și nu îmi place nimic din ce fac 100%, mereu e loc de mai bine. Sunt extrem de critică, iar asta cred eu ajuta perfecționez. Îmi doresc evoluez constant, îmi doresc experimentez și creez cât mai mult.

Ți-ai putea schimba stilul muzical? Dacă da, ce te-ar face să adopți alt stil? Care este artistul tău preferat?

Normal putea îmi schimb stilul și chiar fi benefic la un moment dat. Niciodată nu mi-am pus limite, mai ales în spațiul creației. Am crescut cu Michael Jackson și el e un exemplu de diversitate și dinamism.

Ai declarat la un moment dat că Eminem ți-a marcat copilăria, în ce sens? Ce stil muzical ascultai când erai mica? Dar acum?

Când eram mica ascultam tot. Eminem, Evanescence, Nightwish, Shakira, Amy Winehouse, muzica clasică, jazz, tot ce se putea asculta. Am păstrat acest obicei și în continuare nu sunt fană unui singur stil. Bineînțeles predomina câteva, dar hrănesc cu toată muzica.

Iei în considerare o colaborare și cu un alt rapper din România?

Bineînțeles. Sunt mulți artiști care îmi plac și am pregătit ceva tare fain pentru următoarele luni.

Ce planuri ai pentru perioada următoare?

Multă muzica în orice forma. Voi lansa mai mult în romană, voi avea niste colaborări pe care abia aștept le auziți și, cine știe, poate un album?

Publicat: 08 mart. 2023, 11:19 Autor: Gaina Raluca Vedete
Pe aceeași temă