TOP 5 cupluri de vedete incompatibile ca zodie, dar care funcţionează perfect

Publicat: 15 nov. 2019, 18:11 Autor: Hermina Hagianu General

Aceste cupluri sfidează legile astrologiei care spun faptul că nu au ce căuta unul lângă celălalt. Vedetele demonstrează că şi astrele se pot înşela din când în când.

Meghan Markle şi Prinţul Harry

Britain’s Prince Harry poses with Meghan Markle in the Sunken Garden of Kensington Palace, London, Britain, November 27, 2017. REUTERS/Toby Melville

Toată lumea este „cu ochii” pe relaţia lor atât de mult pusă la încercare de presă, paparazzi şi îndatoririle regale. Pe lângă faptul că este dificil să menţii armonia în asemenea condiţii, nici astrele nu pariază pe legătura dintre un Leu şi o Fecioară.

Meghan este o Leoaică feroce, pasională şi plină de energie, în timp ce Prinţul Harry este o Fecioară ceva mai rezervată. Singura explicaţie pentru care cei doi se înteleg ar putea fi legea extremelor, se atrag si se ajută reciproc să evolueze.

David şi Victoria Beckham

David şi Victoria reprezintă unul dintre acele cupluri celebre iconice care rezistă de când lumea şi Pământul. Chiar dacă par sortiţi unul celuilalt, astrele au o părere diferită.

David Beckham este un Taur încăpăţânat, iar Victoria este un Berbec ambitios. Două zodii atât de puternice nu pot convieţui în pace, conform astrologiei, însă se pare că soţii Beckham sunt o excepţie, iar 20 de ani petrecuţi împreună dovedesc asta. Nu numai că se înţeleg şi se iubesc fără măsură, dar au împreună şi patru copii.

Sophie Turner si Joe Jonas

Joe este un Leu autentic, în timp ce Sophie s-a născut sub semnul Peştilor. Ceea ce înseamă că cei doi se potrivesc ca apa şi focul, adică… deloc! Peştii se află printre cele mai sensibile şi emoţionale zodii, iar Leii sunt orientaţi, mai degrabă, spre raţiune şi putere.

Sophie şi Joe s-au căsătorit de curând şi au avut parte de o ceremonie fabuloasă, ce a avut loc într-un castel din Franţa. Cei doi sunt foarte fericiţi împreuna contrar tuturor „regulilor” zodiacale.

Jay-Z si Beyonce

Jay-Z si Beyonce formează unul dintre cele mai iubite şi apreciate cupluri din întreaga lume. Chiar dacă au avut în relaţia lor multe fluctuaţii, se pare că aceste lucruri i-au făcut mai puternici ca niciodată.

Beyonce este o Fecioară calculată, căreia îi place să aibă totul planificat. De altfel, ea vorbeşte des, în documentarul Homecoming, despre planurile complexe şi disciplina fără cusur pe care le are când vine vorba de muncă. Pe de altă parte, Jay-Z este un Săgetător ceva mai libertin, care nu suportă să i se spună ce şi cum ar trebui să facă. Acesta este ceva mai impulsiv, ceea ce poate scoate din minţi o Fecioară precaută. Dar, se pare că magia există, pentru că cei doi funcţionează foarte bine împreună!

Jessica Biel şi Justin Timberlake

Cei doi formează fără îndoială, unul dintre cele mai drăguţe cupluri celebre de la Hollywood. Rezistă de peste zece ani şi sunt întotdeauna o sursă de inspiraţie, chiar dacă astrele nu ar fi fost de acord.

Jessica este născută sub zodia Peştilor, iar Justin este un Vărsător în adevăratul sens al cuvântului. Deşi zodia Jessicăi o face pe aceasta să fie extrem de sensibilă şi să caute apropiere emoţională în orice relaţie, se pare că Justin reuşeşte să o facă fericită.

Vărsătorii pot fi destul de reci şi distanţi, ba chiar pot fi iritaţi de nevoile unui Peţte. Zodiacul nici nu mai contează în acest caz, căci Jess si Justin sunt o pereche perfectă!

Publicat: 15 nov. 2019, 18:11 Autor: Hermina Hagianu General
Pe aceeași temă