Stephan Pelger a fost snopit in bataie de doua femei, la Cannes! Creatorul de moda a fost desfigurat

Publicat: 13 aug. 2018, 12:36 Autor: D. C. News 3

Clipe de groaza pentru cunoscutul creator de moda, Stephan Pelger.

Acesta a fost snopit in bataie de doua femei, la Cannes, in Franta. Mai mult de atat, creatorului de moda i-au fost furate bunurile.

Incidentul s-a petrecut pe Riviera Franceza, acolo unde designerul a fost agresat si jefuit, dupa ce a iesit din club.

„În această dimineață (duminică, 12 august n.r), la ora 9 dimineața, s-a întâmplat ceva inimaginabil în timp ce mă întorceam dintr-un club. Știu că ar putea să nu fie niciun motiv de îngrijorare pentru voi sau pentru Facebook și Insta, dar sunt atât de speriat încât scriind despre asta poate voi reuşi să trec mai repede peste acest incident teribil, care a avut loc la Cannes.

Stephan Pelger a fost snopit in bataie de doua femei, la Cannes!
Stephan Pelger a fost snopit in bataie de doua femei, la Cannes!

Stephan Pelger a fost snopit in bataie de doua femei, la Cannes!

Două femei au sărit dintr-o mașină și m-au tras înăutru și m-au dus într-o paracare. M-au bătut cu picioarele până am leșinat și m-au aruncat îmbrăcat doar în pantaloni. Mi-au furat totul, dar nu asta este important.

Voi rămâne cu această imagine în cap și voi fi mereu speriat! După ce m-a găsit o doamnă, au venit paramedicii și m-am dus la spital. Am avut nevoie de câteva copci la cap. Poliția a fost de mare ajutor, la fel și prietenii mei care nu au plecat de lângă mine nicio clipă. Sunt recunoscător că am supraviețuit după această tentativă de crimă. Încă iubesc Cannes și mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte. A trebuit să scriu despre asta, mă simt ușurat acum și fericit că sunt în viață. Mulțumesc îngerului meu păzitor”, a relatat Stephan Pelger, pe pagina personala de Facebook.

Publicat: 13 aug. 2018, 12:36 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă