Mircea Badea, atac dur impotriva protestatarilor! Prezentatorul tv a fost amenintat cu moartea. Ce mesaje a primit din partea manifestantilor

Publicat: 12 aug. 2018, 16:43 Autor: D. C. Vedete

Mircea Badea a reusit sa isi puna protestatarii din Piata Victoriei in cap, dupa ce a publicat un mesaj pe retelele de socializare.

In urma opiniilor pe care le-a postat in mediul virtual, internautii au luat foc si i-au trimis mai multe jignitoare.

Prezentatorul de la Antena 3 a marturisit ca a primit amenintari cu moartea, la scurt timp dupa ce i-a ironizat pe manifestantii din Piata Victoriei si a salutat interventia jandarmilor cu gaze lacrimogene.

El a precizat ca va depune plangeri penale impotriva celor care i-au adus insulte.

”Când cel de lângă ține aruncă în jandarmi cu chestii și nu te dai mai încolo nici în urmă somațiilor, poți să pățești nasoale. Nu există gaze cu lunetă.

Mircea Badea, atac dur impotriva protestatarilor!

Când te duci cu copilul la un miting în legătură cu care ești avertizat că s-ar putea să vină huligani înseamnă că ești descreierat și un pericol pentru propriul copil. Când arunci cu pietre în jandarmi și ei ajung lângă tine, iar tu ridici pacifist și inocent mânuțele, iți iei totuși niște bastoane’”, a scris Mircea Badea pe pagina personală de Facebook. În urma opiniilor de acest gen, internauții au început „atacul”:

”Dacă aș fi sfătuitorul jandameriei, le-aș spune să nu se mai justifice atât. N-au de ce! Imaginile au fost mai mult decât clare. Somațiile la fel. Cine le-a ignorat să îsi asume și consecintele. Așadar: gata cu justificările! Aplicați legea!”, a scris Badea pe Facebook.

În urma publicării mai multor mesaje de acest tip, internauții au reacționat prin comentarii injurioase la adresa lui Badea.

„Cred că am primit în ultimele 24 de ore două mii de amenințări cu moartea de la oamenii minunați, pașnici și descreierați. Multe dintre acestea vor fi cauza unor plângeri penale”, a mai adăugat Badea.

Publicat: 12 aug. 2018, 16:43 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×