Bomba! Mihaela Radulescu inlocuita de la Romanii au Talent cu Andreea Marin?! Ce alte nume de vedete mai sunt pe lista

Publicat: 13 Aug. 2018, 11:33 Vedete

Va fi o toamna foarte interesanta pe micul ecran, iar cea mai urmarita emisiune din Romania este pe cale sa aiba o noua vedeta in juriu.

Mihaela Radulescu inlocuita de la Romanii au Talent cu Andreea Marin? Dupa ce saptamana trecuta Mihaela Radulescu a anuntat printr-un mesaj pe Facebook ca nu mai face parte din juriul Romanii au Talent, acum tabloidele s-au lansat in dezvaluiri despre cine ii va lua locul.

Locul ramas liber trebuie sa fie dat unei vedete de foarte mare calbriu, dat fiind ca din juriu mai fac parte Florin Calinescu, Andra si Andi Moisescu. Ziarul Click a aflat ca deja sefii Pro Tv au inceput negocierile cu cateva vedete iar numele lor sunt dintre cele mai neasteptate.

Prima pe lista postului de televiziune se pare ca este chiar rivala Mihaelei Radulescu, Andreea Marin care la cei 43 de ani ai sai si-ar putea relansa complet cariera in cadrul acestui format cu o audienta foarte buna.

Alte doua nume care sunt pe lista scurta de negocieri ar fi cel al lui Mihai Petre, care in trecut a mai fost jurat la Pro TV, dar la Dansez pentru tine si Marius Moga, care a participat si el la Vocea Romaniei.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Aug. 2018, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă