Breaking news. Gelu Voican Voiculescu a fost bătut în Piața Universității, după ce a venit la comemorarea victimelor Revoluției

Publicat: 21 dec. 2019, 13:02 Autor: Andreea Voicu News

Au loc clipe tensionate în Piața Universității, acolo unde are loc comemorarea victimelor Revoluției. La ceremonie a luat parte chiar și Gelu Voican Voiculescu, însă mulțimea nu a fost deloc încântată.

Oamenii au început să scandeze în Piața Universității când Gelu Voican a apărut în public. El este inculpat în Dosarul Revoluției pentru crime împotriva umanității, scrie ziare.com. L-au bruscat și înjurat.

Reprezentanții organizațiilor de revoluționari, dar și persoanele prezente la această ceremonie care are loc în Piața Universității au început să strige către Gelu Voican Voiculescu.

”Criminalule!”, ”Mi-ai omorât copiii, nenorocitule!” – sunt doar o parte din mesajele scandate pe stradă.

„Nu îți este rușine, criminalule? Este un criminal”, au continuat oamenii să strige. „Du-te la pușcărie. Ai tupeu să vii aici?”, a urlat altcineva, potrivit sursei.

La ora 11:00, președintele Klaus Iohannis a mers la Troița din Piața Universității, unde a depus o coroană de flori în memoria victimelor Revoluției din 1989 și a ținut un moment de reculegere.

Inquam Photos / George Calin, Octav Ganea

Publicat: 21 dec. 2019, 13:02 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×