Speak şi Ştefania s-au despărţit? Ce a putut să spună artistul pe reţelele de socializare: „Mă lepăd de Ștefania!”

Publicat: 27 May. 2020, 12:41 Vedete

Speak şi Ştefania l-au vizitat recent, pe unul dintre foştii lor rivali din emisiunea Asia Express. Este vorba despre Sorin Bontea, care a câştigat marea finală a emisiunii, iar acum filmează pentru un alt show iubit de la Antena 1.

Reuniunea a avut loc în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, acolo unde cei trei s-au distrat pe cinste şi au făcut pentru fanii lor câteva filmuleţe amuzante…

Într-un clipuleț postat pe pagina lui Sorin Bontea, celebrul bucătar îi adresează o întrebare lui Speak… iar răspunsul artistului a lăsat multe semne de întrebare.

„Te lepezi de Ștefania?”, întreaba Sorin Bontea.

„Mă lepăd, da!”, i-a răspuns Speak, râzând.

Răspunsul cântăreţului nu a fost pe placul Ştefaniei, care a reacţionat imediat şi l-a pus la punct pe artist.

„Arunc cu adidasul în tine…”i-a spus „Libelula”.

Bontea si Speak

Poate va era dor de noi🤣 Speak

Publicată de Chef Sorin Bontea pe Marţi, 26 mai 2020

Câte mii de euro pe lună câștigă Ştefania

Ştefania, iubita lui Speak a reuşit să strângă o avere din YouTube. Pe cea mai mare platform de streaming video din lume are aproape 500.000 de subscriberi, însă asta nu e tot. Frumoasa brunetă are foarte mulţi admiratori şi pe reţelele de socializare, cu care comunică ori de câte ori are ocazia.

Potrivit informațiilor oficiale oferite de site-ul socialblade.com am aflat faptul că artista primește lunar de la YouTube o sumă cuprinsă între 2.300 și 37.200 de dolari. Ea și-a făcut cont pe cea mai populară platformă de video în urmă cu aproape trei ani, iar aici publică nu doar melodiile, ci și episoadele de vlog.

Speak a cerut-o pe Ştefania în căsătorie

Speak și Ștefania au fost ultimii care au citit scrisorile scrise unul pentru celălalt, iar Gina Pistol a chemat-o pe Ștefania lângă ea pentru a o rosti. La finalul ei, Speak, vizibil emoționat și pregătit să scoată inelul și să se pună în genunchi în fața ei, abia își mai stăpânea starea. Zâmbea, îl ”treceau toate apele”, era emoționat. Dar, într-o fracțiune de secundă, Speak s-a dus spre partenera ei și s-a pus în genunchi! Ștefania a izbucnit în lacrimi și a acceptat, cu zâmbetul pe buze, cererea în căsătorie.

”Trebuie să fie unică treaba asta!”, a spus Speak cu ochii ațintiți spre Ștefania. Bruneta a reacționat imediat: ”Nu, nu cred…”.

„A fost un moment la care nu mă așteptam. Exact așa cum mi-am dorit eu. Sunt foarte fericită”, a spus Ștefania cu ochii în lacrimi.

Publicat: 27 May. 2020, 12:41 Vedete
Pe aceeași temă