Scandal uriaş la Asia Express! Speak şi Ştefania şi-au aruncat cuvinte grele

Publicat: 26 Feb. 2020, 09:30 Vedete

Speak şi Ştefania, unul dintre cele mai solide cupuri din showbiz nu s-au mai putut abţine în faţa camerelor. În timpul unei probe pe care o aveau de făcut la Asia Express, cei doi au cedat şi şi-au aruncat cuvinte jignitoare.

Presiunea şi stresul din timpul filmărilor şi-au spus cuvântul! Obosiţi, Speak şi Ştefania s-au luat la ceartă, ba mai mult decât, discuţiile aprinse dintre cei doi au fost la un pas de a degenera într-o bătaie.

Ştefania:Nu suntem ultimii, suntem penultimii.

Speak: Hai să mergem, lasă astea! Gata, vrei să-ţi car eu ăsta?

Ştefania: În loc să-mi *** starea, fii ăla care nu mi-o ****, pentru că tu când ai starea nasoală, eu tac şi sunt lângă tine, e ok!

Speak: Dar fă-te măh de c***t dacă vrei…

Ştefania: Tot eu, boss, tot eu mă fac de c***t. Încearcă să fii cu mine, dacă eu sunt leşinată.

Speak: Ce să-ţi fac? Ce să-ţi fac? Eşti nebună la cap? Ce să-ţi fac eu ţie? O să fie bine? N-o să fie bine… Şi eu sunt obosit, nici eu n-am chef.

Ştefania:Dar tu, de când am plecat de acasă, eşti obosit.

Speak: Dar nu înţeleg… care e poblema ta? Ce p**a mea, mă tragi la răspundere de când sunt obosit?

Ştefania: Boss, mă iau nervii, de-ţi dau cu ochelarii ăştia în cap. Gata, lasă-mă, că mă enervezi!

Nu suport să pierd în niciun fel, nu suport să fiu pe locul 2. Dar, aici, nu suntem de locul 1, dar măcar de locul 3. Eu deja aveam o cădere nervoasă şi am avut o criză. Ăla a fost momentul meu de repulsie totală faţă de zilele de când suntem în Asia Express şi sunt puţine. Aprob faptul că este nasol în anumite locuri, că igiena nu există, că ne stresează anumite lucruri, ok, dar sunt momente când izbucnesc foarte tare, ca în cel de astăzi”, a declarat Ştefania.

„Eu, dacă am făcut tot posibilul să fim pe locul 1 şi nu am ajuns, ce vrei să fac, să mă omor? Ne-am întânit cu Ada şi cu Cătălin şi mi-am dat seama că nu suntem pe ultimul loc. Tu m-ai certat degeaba”, a completat Speak, potrivit rtv.net.

Speak şi Ştefania, despre experienţa la Asia Express

Cei doi se bucură acum că au participat la emisiune, cea care a vrut și a insistat să meargă a fost Ștefania. Ea și-a dorit să încerce această experiență unică și să își testeze limitele. Chiar dacă la început, Speak a fost reticent, acum se bucură că a urmat-o pe iubita lui.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. Noi nu sărbătorim Sfântul Valentin sau Dragobetele. Mi se pare că e așa, un pretext… (Nu avem nevoie). Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie”, a declarat Speak.

Publicat: 26 Feb. 2020, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă