Soțul Irinei Loghin a fost testat pozitiv cu noul coronavirus: ”Îmi vine să ies pe geam să plec”

Publicat: 28 Aug. 2020, 13:45 Vedete

Irina Loghin trece prin momente grele în prezent, după ce soțul ei a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Artista a oferit și primele declarații despre problema care a apărut în familia ei.

Celebra cântăreață a fost nevoită să meargă și ea la spital pentru a se testa, după ce soțul ei a ieșit pozitiv la noul coronavirus. Irina Loghin a oferit declarații pentru RTV despre starea de sănătate. Soțul ei este asimptomatic și e posibil ca virusul să îl fi contactat când acesta a fost plecat pe litoral.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie”, a declarat Irina Loghin.

”Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici”, a fost declarația Irinei Loghin.

Ce sumă percepe Irina Loghin pentru un concert

Deși am avea tendința să credem că artiștii din muzica pop, rock și dance stau cel mai bine la sumele încasate pentru o cântare, iată că nici cântăreții de muzică populară nu sunt mai prejos.

Irina Loghin, de exemplu, percepe suma de 1500 de euro, Gheorghe Turda între 1000 și 1500 de euro, Sofia Vicoveanca între 1200 și 1500 de euro, în timp ce Ionuț Fulea ia pentru o cântare 1500 de euro.

Publicat: 28 Aug. 2020, 13:45 Vedete
Pe aceeași temă