Șocant! Ce i s-a întâmplat unei femei, după ce s-a infectat cu noul coronavirus: ”A fost îngrozitor”

Publicat: 24 feb. 2021, 13:24 Autor: Andreea Voicu Arhiva

O femeie de 45 de ani din Anglia a trăit momente groaznice, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Femeia s-a trezit fără păr, după ce a luat virusul.

O femeie în vârstă de 45 de ani din Anglia, Abbey Read, a trăit momente greu de descris, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Femeia nu a prezentat niciun simptom de infectare cu noul coronavirus, însă un lucru îngrozitor i s-a întâmplat: femeia a pierdut foarte mult păr!

Ea a fost expusă la noul coronavirus în luna martie a anului trecut, când fiicele ei au fost testate pozitiv la virus. Femeia de 45 de ani, însă, neavând vreun simptom, nu și-a mai făcut testul. Ulterior, în timp ce ea nu avea nimic, fiicele sale tușeau, se simțeau obosite şi nu puteau să respire.

Femeia a pierdut o parte din păr

Însă, două săptămâni mai târziu, femeia a început să chelească: “Părul meu a căzut în grămezi mari. A fost îngrozitor şi foarte, foarte supărător. Discutam rar despre asta și mă simţeam neatrgătoare şi jenată. Aveam păr lung şi nu mai puteam să îl las desfăcut. A trebuit să mă coafez în aşa fel încât să ascund zonele de chelie”, arată știrileprotv.ro.

Când a mers la doctor, a aflat că avea coronavirus. Femeia a primit tratament, iar după șase luni, părul a început să crească: “Când am văzut că părul a început să-mi crească din nou, am fost eliberată. Ce a crescut în spate e precum părul de bebeluş, moale şi pufos. Deocamdată, are doar 2,54 centimetri, aşa că nu creşte prea repede”.

Se pare că nu este singura care a fost afectată în acest sens. Un studiu a arătat faptul că un sfert dintre persoanele care au avut coronavirus au avut această problemă, femeile prezentând un risc mai mare decât bărbații.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 24 feb. 2021, 13:24 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×