Soarece in supa: asta a primit o gravida. Ce s-a intamplat cu restaurantul care i-a servit produsul

Publicat: 14 Sep. 2018, 17:36 Life
Soarece in supa: asta a primit o gravida. Ce s-a intamplat cu restaurantul care i-a servit produsul

Cazul ei a generat furie și dezgust pe rețelele sociale din China. O anchetă a fost deschisă iar investigațiile continuă.

Soarece in supa asta a primit o gravida. Ce s-a intamplat cu restaurantul care i-a servit produsulUn popular lanț de restaurante din China a pierdut 190 de milioane de $ din valoarea de piață după ce o clientă, o femeie însărcinată, a găsit un șoarece mort în supă, relatează BBC.

După ce fotografiile cu șoarecele mort găsit în bolul de supă au ajuns online, restaurantul fast food Xiabu Xiabu a suferit pierderi de 190 de milioane de $. Restaurantul din provincia Shandong unde s-a petrecut incidentul a fost suspedant, iar managerii i-ar fi oferit clientei despăgubiri de 729 de $.

Soarece in supa: asta a primit o gravida

Soarece in supa asta a primit o gravida. Ce s-a intamplat cu restaurantul care i-a servit produsulSoțul femeii a relatat în presa locală că aceasta a refuzat banii și a așteptat să facă un control medical înainte de a accepta compensații financiare.

Femeia luase câteva guri de supă când a făcut descoperirea. Angajații restaurantului sunt acuzați de cuplu că ar fi sugerat ca femeia să facă avort dacă se teme pentru sănătatea copilului ei. Ba mai mult reprezentanții restaurantului i-ar fi oferit și bani pentru o astfel de intervenție.

Publicat: 14 Sep. 2018, 17:36 Life
Pe aceeași temă