VIDEO! Skoda a prezentat prima lor masina electrica! Cum arata Skoda Vision iV si de ce este mai tare decat Audi eTron sau Tesla model X?!

Publicat: 07 Mar. 2019, 12:42 News 3

Producatorii cehi au facut un salt urias in ceea ce priveste designul iar modelul asta se poate compara oricand cu modelel de lux ale producatorilor germani.

Skoda a prezentat prima lor masina electrica! Cum arata Skoda Vision iV. Aproape nimeni nu credea ca Skoda este in stare sa produca o masina care sa arate atat de spectaculos si futurist, dar se pare ca lupta in anii urmaroti intre producatorii auto devine una crunta.

Skoda tocmai a prezentat la Salonul Auto de la Geneva un model care va deveni primul autoturism electric produs de companie. Skoda Vision iV este prima masina in care producatorii cehi au pus toate tehnologiile si toate elementele de design pe care sunt siguri ca le vor folosi in viitor in toata gama lor de modele. Nu se stie inca pretul autoturismului sau autonomia bateriei, dar ceea ce se stie mai mult ca sigur este faptul ca va deveni model de serie incepand cu anul viitor.

Skoda a prezentat prima lor masina electrica

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Mar. 2019, 12:42 News 3
Pe aceeași temă