VIDEO! Skoda a prezentat prima lor masina electrica! Cum arata Skoda Vision iV si de ce este mai tare decat Audi eTron sau Tesla model X?!

Publicat: 07 mart. 2019, 12:42 Autor: D. C. News 3

Producatorii cehi au facut un salt urias in ceea ce priveste designul iar modelul asta se poate compara oricand cu modelel de lux ale producatorilor germani.

Skoda a prezentat prima lor masina electrica! Cum arata Skoda Vision iV. Aproape nimeni nu credea ca Skoda este in stare sa produca o masina care sa arate atat de spectaculos si futurist, dar se pare ca lupta in anii urmaroti intre producatorii auto devine una crunta.

Skoda tocmai a prezentat la Salonul Auto de la Geneva un model care va deveni primul autoturism electric produs de companie. Skoda Vision iV este prima masina in care producatorii cehi au pus toate tehnologiile si toate elementele de design pe care sunt siguri ca le vor folosi in viitor in toata gama lor de modele. Nu se stie inca pretul autoturismului sau autonomia bateriei, dar ceea ce se stie mai mult ca sigur este faptul ca va deveni model de serie incepand cu anul viitor.

Skoda a prezentat prima lor masina electrica

Skoda a prezentat prima lor masina electrica

Skoda Vision iV este un model in totalitate electric si datorita lui in anii urmatori o sa apara mai multe modele full electrice in gama Skoda. Toate modelel Skoda din anul 2020 vor avea un design influenta de acest model si majoritatea vor fi masini electrice. Skoda Vision iV va deveni model de serie dupa anul 2020 si este pe o noua platforma Volskwagen, MEB pe care grupul de automobile vor lansa o serie de modele electrice in viitor.

Linia acoperisului este foarte frumoasa si reaminteste de un coupe, oglinzile retrovizoare au camere video exact ca la Audi eTron. În versiune de serie, acesta va fi primul model de la Skoda care va fi construit pe platforma Grupului Volkswagen, MEB, rezervată mașinilor electrice. Mașina primește o parte frontală îndrăzneață, cu o semnătură luminoasă nouă. Farurile sunt unite printr-o bandă luminoasă LED. În partea posterioară, literele care alcătuiesc denumirea modelului sunt iluminate într-o nuanță de roșu.

Publicat: 07 mart. 2019, 12:42 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă