VIDEO! Audi Aicon, masina viitorului de la Audi, fara volan, fara pedale si fara centura de siguranta! Asa vor arata peste cativa ani masinile!

Publicat: 10 Jan. 2019, 11:16 Life

Imaginile din filmuletul de la finalul articolului te vor lasa fara cuvinte. Pur si simplu nu ai crezut ca asa ceva se va putea intampla intr-o masina.

Audi Aicon, masina viitorului de la Audi, fara volan si cu autonomie uriasa! Audi isi imagineaza un viitor in care masinile vor fi autonome deci nevoia unui volan va disparea definitiv.

Masinile viitorului in viziunea Audi nu au nevoie nici macar de centura de siguranta, atat de sigur vor fi si tehnologiile incorporate in caroserie ii vor face pe pasageri sa se relaxe linistiti pe tot parcursul drumului. Audi Aicon este prima masina produsa de audi complet autonoma care nu are nevoie de un sofer sa fie condusa si care are o autonomie a bateriei de peste 800 de kilometri. Luxul tehnologizat din interior ofera masinii un aer de nava spatiala din viitor. Fotoliile se pot lasa foarte mult pe spate intr-o pozitie ce le permite pasagerilor inclusiv sa doarma pe durata drumului.

Interiorul masinii este plin de senzori care pot detecta miscarile corpului si care urmaresc atent si privirile pasagerilor astfel incat sa actioneze in intampinarea nevoilor acestora. Pentru super-bogatii planetei Audi va scoate la vanzare primele modele ale noului Audi Aicon inca din 2021 dar preturile nu au fost inca anuntate, dar pentru cei carora li se adreseaza aceasta masini nici nu va fi o problema pretul.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Jan. 2019, 11:16 Life
Pe aceeași temă